Beşiktaş iki yıldız için kolları sıvadı

Beşiktaş iki yıldız için kolları sıvadı
Teknik direktörlük görevine Valerien İsmael'i getiren siyah beyaz, yeni sezon için de transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlıların listesinde Göztepe'nin iki yıldızı Halil Akbunar ve İrfan Can Eğriyat olduğu öğrenildi.

Valerien İsmael''i teknik direktörlük koltuğuna oturtan Beşiktaş, transfer çalışmaları için de şimdiden kolları sıvadı. Yeni sezon öncelikle Gedson Fernandes''i kadrosuna katan siyah beyazlıların yeni rotası da belli oldu. Siyah beyazlıların yeni sezon için öncelik verdiği isimler Göztepe''nin kalecisi İrfan Can Eğribayat ve Halil Akbunar oldu.

Kara Kartal''ın transfer etmeyi planladığı ve bu isimler için sezon sonunda İzmir ekibinin kapısını çalacağı belirtildi. Gelecek sezon ilk 11''de 4 yerli oyuncu bulundurma zorunluluğundan dolayı siyah beyazlılar, Türk oyuncuların transferine öncelik verecek. Beşiktaş''ın ilgilendiği Göztepe''nin kaptanı Halil Akbunar''ın sözleşmesinde takımının küme düşmesi halinde serbest kalabileceği yönünde bir madde olduğu öğrenildi.

28 yaşındaki yıldız oyuncunun Göztepe ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. İrfan Can Eğribayat ise Ersin Destanoğlu''nun ayrılma ihtimaline karşılık düşünülüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar