Sivasspor'un genç yeteneği Yunus Emre, Premier Lig yolcusu

Sivasspor'un genç yeteneği Yunus Emre, Premier Lig yolcusu
EMS Yapı Sivasspor'un orta saha oyuncusu Yunus Emre Konak'ın İngiltere Premier Lig takımlarından Brentford ile prensipte anlaştığı açıklandı.

Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, AA muhabirine verdiği demeçte, takımda gelecek vaat eden bir dizi genç oyuncu bulunduğunu vurgulayarak, 17 yaşındaki Yunus Emre'nin bu genç yeteneklerden biri olduğunu belirtti.

Otyakmaz, genç futbolcunun gösterdiği performansın kısa sürede birçok kulübün dikkatini çektiğini ve bu kulüplerden birinin İngiliz ekibi Brentford olduğunu açıkladı. Kendilerine resmi bir teklif geldiğini belirten Otyakmaz, oyuncunun transferi konusunda yapılan görüşmelerin ardından prensip anlaşmasına varıldığını aktardı.

Başkan Otyakmaz, transferle ilgili detayların ve oyuncunun bonservisi konusundaki görüşmelerin hala devam ettiğini belirtirken, 11 Ocak'ta başlayacak olan ara transfer döneminde imzaların atılacağını ifade etti.

Yunus Emre'ye, bugüne kadar Sivasspor'a katkılarından dolayı teşekkür eden Otyakmaz, genç futbolcunun geleceğine yönelik umutlu olduklarını dile getirdi.

YUNUS EMRE KONAK KİMDİR?

Yunus Emre Konak, 10 Ocak 2006'da Batman'da doğdu. Futbol kariyerine 2016'da Batman Tüpraşspor altyapısında başlayan ve 2018'de Sivasspor altyapısına transfer olan genç oyuncu, bu sezon kulübünde profesyonel olarak forma giymeye başladı.

Süper Lig'de 17 maçta forma şansı bulan Yunus Emre, ayrıca 18 yaş altı ve 21 yaş altı milli takımlarında da 6 kez milli formayı sırtına geçirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar