Şırnak'ta 82 yaşındaki hasta ambulans helikopterle Şanlıurfa'ya taşındı

Şırnak'ta 82 yaşındaki hasta ambulans helikopterle Şanlıurfa'ya taşındı
Şırnak'ın Uludere ilçesinde yaşayan 82 yaşındaki Ahmet Seven, safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle acil bir durumla karşı karşıya kaldı. Uludere İlçe Devlet Hastanesi'nde başlayan tedavi süreci, ağrılarının artması üzerine Şırnak Devlet Hastanesi'ne nakledildi.

Şırnak'ın Uludere ilçesinde 82 yaşındaki bir hasta, safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle acil bir durumla karşı karşıya kaldı.

Hasta, acil müdahale gerektiren durumu sebebiyle ambulans helikopter ile Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Uludere ilçesinde akut pankreatit ve safra kesesi rahatsızlığı nedeniyle İlçe Devlet Hastanesine başvuran 82 yaşındaki Ahmet Seven, burada yapılan tedavinin ardından ağrıları devam edince ambulans ile Şırnak Devlet Hastanesine sevk edildi.

Ancak, Şırnak'ta ağrıları artan hasta için daha ileri tedaviye ihtiyaç duyulması üzerine ambulans helikopterle tıbbi donanımlı bir hastaneye sevk edilmesi kararı alındı.

Ahmet Seven, Şırnak Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirilen tedavinin ardından ambulansla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na nakledildi.

Hasta, havalimanında hazır bekletilen ambulans helikopterle acil bir durumda hizmet sunan Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar