Şirketine kayyum atanan Eylül Öztürk ABD'de 10 daireyi nasıl satın aldığını açıkladı

Şirketine kayyum atanan Eylül Öztürk ABD'de 10 daireyi nasıl satın aldığını açıkladı
Yürütülen soruşturma kapsamında yurt dışı çıkış yasağı getirilen ve tüm mallarına el konulan fenomenlerden olan Eylül Öztürk, Ali Eyüboğlu'na ABD'de 10 daireyi nasıl satın aldığını açıkladı.

Son dönemde gündeme gelen fenomen isimlerden olan Eylül Öztürk, ABD'deki 10 daireyi nasıl aldığını açıkladı. Ünlü isim hakkında yürütülen soruşturma kapsamında yurt dışı çıkış yasağı getirildiği ve tüm mallarına el konulduğu bilinmekteydi.

ABD'DE 10 DAİREYİ NASIL SATIN ALDIĞINI BÖYLE AÇIKLADI

Öztürk'ün eşi ve çocuklarıyla geçtiğimiz dönemlerde ABD'ye yerleştiği bilinirken, fenomen isim Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun 10 evi nasıl aldığı ve parayı nereden kazandığı sorusunu şöyle yanıtladı:

"10 yıldır influencerlık yapıyorum, reklam ve iş birlikleri alıyorum. Instagram bu kadar yaygın değilken, başka bir platformda yine 1.5 milyon takipçim vardı. Sadece reklam değil, 400’ün üzerinde tiyatro oyunu oynadım. 2014’ten bu yana birçok ulusal kanalda sunuculuk yaptım.

eylul11.png

Bu işe başladığımda bahsi geçen insanlar belki reşit bile değildi."

KAZANDIĞIM HER KURUŞU KENARA ATTIM

Öztürk, açıklamasına şöyle devam etti:

"Kazandığım her kuruşu kenara attım ve bu evleri aldım işte. İlk evimi 2019’un başında, son evimi 2022’nin sonunda aldım. Hepsinin parası ABD’ye banka yoluyla transfer edildi.

Buradaki evlerden aldığım kiralara hiç dokunmadım, o paralar hep birikti. Burada oturduğumuz ev gibi İstanbul’daki de kira..."

eylul44.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar