Sinop’ta beş katlı binada korkutan yangın

Sinop’ta beş katlı binada korkutan yangın
Sinop'ta beş katlı binada bir anda yangın çıktı. Kısa sürede artan alevleri itfaiye ekipleri kontrol altına aldı.

Sinop'un Boyabat ilçesinde meydana gelen yangın olayı, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde büyük bir felakete dönüşmeden kontrol altına alındı.

Olay, 20.30 sıralarında Boyabat Kumluk Mahallesi Orman Sokak'ta bulunan bir apartmanın 5. katında gerçekleşti.

Apartmanın 5. katındaki dairede çıkan yangın, kısa sürede büyüyerek metrelerce yüksekliğe ulaştı. Çevredekilere tehlike arz eden durum üzerine olay yerine hızla intikal eden polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemleri alarak vatandaşları uzaklaştırdı.

Boyabat Belediyesi İtfaiye ekipleri ise yangına anında müdahalede bulunarak alevleri söndürmeye çalıştı. İtfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sonucu yangın, çevreye sıçramadan kısa sürede kontrol altına alındı. Yangının büyümesini önleyen ekipler, olası can kaybını ve maddi hasarı engelleyerek başarılı bir müdahale sergiledi.

Olay sonrasında yetkililer, yangının çıkış nedenini belirlemek için detaylı bir inceleme başlattı. Şu ana kadar herhangi bir yaralanma veya can kaybının yaşanmamış olması sevindirici bir haber olarak kayıtlara geçerken, apartman sakinleri geçici bir süreliğine güvenli bölgelere tahliye edildi.

Yaşanan bu olay, itfaiye ekiplerinin profesyonel ve hızlı müdahalesiyle sonuçlanarak ciddi bir felaketi önledi. Olayla ilgili detaylı soruşturma devam ederken, yetkililer vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar