Sinan Oğan’a tokat gibi sözler! Türk milliyetçisi gençten beğeni rekoru kıran eleştiri

Sinan Oğan’a tokat gibi sözler! Türk milliyetçisi gençten beğeni rekoru kıran eleştiri
Türk milliyetçisi bir gencin, Sinan Oğan’ın Erdoğan’ı destekleme kararını eleştirdiği sözleri sosyal medyada viral oldu.

ALİ AYDIN-GÜNBOYU

28 Mayıs’ta yapılacak 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi yaklaşırken siyasette haraketli anlar yaşanıyor.

Dağılan Ata İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, geçtiğimiz hafta Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmüş, öne sürüldüğü gibi Erdoğan’a destek vereceğini açıklamıştı.

Oğan’ın bu açıklamasından sonra özellikle Türk milliyetçileri kendisini sert sözlerle eleştirmişti.

Sokakta kendisine mikrofon uzatılan Türk milliyetçisi bir genç, Sinan Oğan hakkında konuştu.

Gencin sözleri sosyal medyada viral oldu.

Türk milliyetçisi gencin sözlerinden satır başları:

‘HİÇ YAKIŞTIRAMADIK’

“Ben Sinan Oğan'ın en büyük destekçilerinden biriydim. Gerek aileme, gerek arkadaşlarıma onun propagandasını yaptım, onun için çok oy topladım. İmza topladım. Gittim kendim imza verdim. Çok büyük bir yanılgı içerisine düşmüşüm. Şu andan itibaren gözümüz de bitmiştir. Türk siyasetinde ne sağda ne solda Türk milliyetçiliğinin hükmü kalmamıştır. Bu saatten sonra bitmiştir. Bize bir taraf seçme zorunluluğu verdiler. Biz de tarafımızı seçmiştik, bertaraf olduk açıkçası Türk milliyetçileri olarak. Hiç beklemiyorduk, hiç yakıştıramadık.

‘BİZİ SATMIŞTIR’

Ben kendi adıma konuşayım. Ne kandille, ne bu domuz bağı diyerek bizi yola çıkardı. Ne diyelim biz de kandil daha mı diyelim şimdi? Bunun iki kere iki dörttür yani. Bunun açıklaması budur. Bir Muharrem İnce kadar olamadı. Muharrem İnce gibi tarafını seçmeseydi biz ona daha çok saygı duyardık ve emin olsun ki onu bir sonraki cumhurbaşkanı yapardık ama artık koltuk önemli. MHP'nin başına mı geçirecekler? Cumhur İttifakı'nın sonraki adayı mı olacak? Artık ne vaat ettilerse bu vaatlerin karşısında Türk milliyetçilerini, Türk insanı ve Türkçüleri özellikle satmıştır.

‘OYUMU KEMAL KILIÇDAROĞLU'NA VERECEĞİM’

Biz her türlü milliyetçiliği ayaklar altına aldık ve kimse benim karşıma Türklükle gelmesin diyen bir iktidarın yanında durmak hiçbir kalıba sığmaz. Biz bunu kesinlikle Türk milliyetçiliği olarak kabul etmiyoruz. Söyleyeceklerim bu kadar. Yolu açık olsun. Türk milliyetçilerinden uzak dursun ve bizim bir daha duygularımızı sömürmesin, seçmenini siz daha iyi tanırsınız ve çok sadık olarak biliniyor sosyal medyada. Sizce Sinan Oğan'ın yüzde beşlik seçmeni direkt olarak Erdoğan'a oy verir mi? Vermez. Ben vermeyeceğim. Biz Sinan Oğan seçmeninden ziyade Türk milliyetçiliği olarak Devlet Bahçeli'nin kaymasından sonra hep kendimize bir lider aradık. Bir lider istedik bulduk. Benim Sinan olmadan önce en yakın olduğum aday Muharrem İnce'ydi. Bu iki bin on sekiz seçimlerinde de böyleydi. Çünkü CHP iktidarı ne kadar bazı kesim tarafından eleştirilse de ben benim görüşüme karşı hiçbir saygısızlık edildiğini duymadım. AKP benim düşünceme, ideolojime, Türkçülüğüme, Türklüğüme her türlü ayaklar altına zaten almıştır. Ki Cumhurbaşkanı da bunu kendi ağzıyla söylemiş. O yüzden ben oyumu Kemal Kılıçdaroğlu'na vereceğim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar