Sinan Ateş'in babası Musa Ateş öldü mü?

Sinan Ateş'in babası Musa Ateş öldü mü?

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in babası Musa Ateş'in sağlık durumu insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok kişi internette "Sinan Ateş'in babası Musa Ateş öldü mü?" sorusunun cevabını arıyor. Peki Sinan Ateş'in babası Musa Ateş öldü mü?

Ankara'da uğradığı silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş'in babasının sağlık durumu insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok vatandaş internette 'Sinan Ateş'in babası öldü mü?' sorusunun cevabını araştırıyor. Peki Sinan Ateş'in babası Musa Ateş öldü mü?

SİNAN ATEŞ'İN BABASI MUSA ATEŞ ÖLDÜ MÜ?

Sinan Ateş'in babası Musa Ateş'in hayatını kaybettiği açıklandı.

SİNAN ATEŞ KİMDİR?

Sinan Ateş, 1984 yılında Balıkesir'in Dursunbey ilçesinde doğmuştu. İlk, ortaokul ve lise eğitimini Bursa'da tamamladıktan sonra Gazi Üniversitesi'nde Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümünden lisans, Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nde yüksek lisans, ve Hacettepe Üniversitesi Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi Enstitüsü'nde doktora derecelerini almıştı.

Ateş, siyasi kariyerine Bursa Ülkü Ocakları'nda başlamıştı. Daha sonra Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman'ın danışmanlığını yapmıştı. Daha sonra Ülkü Ocakları Genel Başkanı oldu.

SİNAN ATEŞ NEDEN ÖLDÜ?

Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve akademisyen Sinan Ateş, Ankara'da silahlı bir saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olay, Çankaya ilçesinde bulunan İnci Apartmanı'nda meydana geldi. Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile birlikte apartmandan çıktıkları sırada motosikletli bir saldırganın silahlı saldırısına hedef oldu.

Başından vurulan Sinan Ateş, olay yerinde hayatını kaybederken, arkadaşı Selman Bozkurt ise omzundan yaralandı.