Sinan Ateş ismi Bozüyük’te Sosyal ve Kültürel Tesiste yaşayacak

Sinan Ateş ismi Bozüyük’te Sosyal ve Kültürel Tesiste yaşayacak
Bozüyük Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu başkanlığında yapılırken meclis gündeminde bulunan 2 madde görüşülerek karara bağlandı.

Günboyu Bilecik temsilcisi Serhat Kaya

Bozüyük Belediyesi Ekim ayı Belediye Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu başkanlığında yapılırken meclis gündeminde bulunan 2 madde görüşülerek karara bağlandı.
Gündemin ilk maddesi olan Tekke Mahalle 26 ada 25 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde bulunan aceze evine isim verilmesi konusu oy birliği ile imar komisyonuna havale edildi.

whatsapp-image-2023-10-08-at-13-47-39-2.jpeg

Gündemin diğer maddesinde imar komisyonundan gelen raporların görüşülmesine geçildi. Bu maddenin ilk sırasındaki “4 Eylül Mahallesi’nde bulunan, Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı, Tapuda Yeni Mahalle, 1094 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan Sosyal ve Kültürel Tesise “T.C. Bozüyük Belediyesi Hasan Ali Yücel Sosyal ve Kültürel Tesisi” isminin verilmesi konusu oy çokluğu ile kabul edilirken, "4 Eylül Mahallesi’nde bulunan, Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı, Tapuda Yeni Mahalle, 1094 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan, Sosyal ve Kültürel Tesisin içerisinde bulunan Gündüz Çocuk Bakım Evine ise “T.C. Bozüyük Belediyesi Zübeyde Hanım Gündüz Çocuk Bakım Evi” isminin verilmesi" konusu oy birliği ile kabul edildi.

whatsapp-image-2023-10-08-at-13-47-38.jpeg

Yeşilkent mahallesinde bulunan sosyal ve kültürel tesise Doç. Dr. Sinan Ateş ismi verildi
Bu maddenin son sırasındaki "Yeşilkent Mahallesi’nde bulunan, Bozüyük Belediyesi adına kayıtlı, Tapuda Yeni Mahalle, 1054 ada 1 parselde kayıtlı taşınmaz üzerinde yer alan Sosyal ve Kültürel Tesise, “T.C. Bozüyük Belediyesi Doç. Dr. Sinan Ateş Sosyal ve Kültürel Tesisi” isminin verilmesi" konusu oy çokluğu ile kabul edildi.

whatsapp-image-2023-10-08-at-13-47-39-1.jpeg

Bozüyük Belediye Meclisinin Haziran ayı toplantısında gündeme gelen ve İYİ Parti Belediye Meclis grubu tarafından verilen önerge ile Bozüyük’te bulunan Kanal Boyu caddesinin isminin Doç Dr. Sinan Ateş caddesi olarak değiştirilmesi konusu, 5393 sayılı Belediye Kanuna göre bir cadde ya da sokağın isminin değiştirilebilmesi için meclisin 2/3 çoğunluğu gerektiğinden önerge oy çokluğu ile kabul edilmiş olmasına rağmen reddedilmiş sayılmıştı. Böylece önergenin ilk görüşüldüğü tarihin üzerinden 4 ay geçtikten sonra Doç. Dr. Sinan Ateş ismi bir cadde yada sokağa değil ama Bozüyük'te bulunan bir sosyal tesise verilmiş oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar