Sıla Şentürk’ün babası: Adalet yerini buldu, Sıla gitti bir Sıla daha gitmesin

Sıla Şentürk’ün babası: Adalet yerini buldu, Sıla gitti bir Sıla daha gitmesin
Giresun’da eski nişanlısı tarafından öldürülen Sıla Şentürk’ün davasında karar açıklandı. Sıla Şentürk’ün babası verilen karar hakkında konuştu. Acılı baba “Sıla gitti bir Sıla daha gitmesin” dedi.

16 YAŞINDA ÖLDÜRÜLEN SILA ŞENTÜRK’ÜN BABASI KONUŞTU!

Eski nişanlısı tarafından katledilen Sıla Şentürk davasında katil Hüseyin Can Gökçek’e ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası verildi. Sıla’nın babası karar hakkında “Ölen geri gelmez ama en azından içimiz ferahladı. Sıla gitti bir Sıla daha gitmesin” dedi.

 

"ADALAET YERİNİ BULDU"

Bekir Şentürk, şunları kaydetti: "Söylemek istediklerimiz bunlar. İnşallah bu tür olaylar bir daha olmaz, bir Sıla gitti, bir Sıla daha gitmesin. Adalet gereğini yaptı, her zaman adalete inanmıştık. Sıla kızımızı kaybettik, üzgünüz. Fotoğrafı evimizin duvarında asılı. Bu tür olayların biteceğini çok da zannetmiyorum ama inşallah biter, inşallah sonu gelir, temennim bu yönde. Söylenecek de çok bir şey yok adalet yerini buldu."

 

Şentürk, kendilerine bu süreçte destek olan Adalet Bakanlığı, Giresun Valisi Enver Ünlü, Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve davanın avukatlarına teşekkür etti. (AA)

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar