Sihirli Annem'in Toprak'ı ve Yavuz'u yıllar sonra bir arada!

Sihirli Annem'in Toprak'ı ve Yavuz'u yıllar sonra bir arada!
Yıllar önce ekrana gelen ve büyük bir hayran kitlesi edinen Sihirli Annem dizisinin unutulmaz karakterleri Toprak ve Yavuz, yıllar sonra bir araya geldi. Jennifer Boyner ve Jess Molho'nun buluşması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Jennifer Boyner'in, "Baba kız buluşması" notuyla paylaştığı kare, diziye duygusal bir dönüş niteliği taşıdı. Oyuncuların değişen görünümleri ise izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

İnci Türkay, Şahap Sayılgan, Defne Joy Foster, Zuhal Topal, Nevra Serezli, Ebru Karanfilci, Metin Serezli ve Gül Onat gibi ünlü isimlerin yer aldığı Sihirli Annem dizisinin Toprak'ı ve Yavuz'u yeniden bir araya getiren buluşma, sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

Jennifer Boyner'in Toprak karakteriyle, Jess Molho'nun ise Yavuz karakteriyle hafızalara kazındığı dizi, şimdi yeniden gündemde. Jess Molho'nun programına konuk olan Jennifer Boyner, kuliste çekilen bir fotoğrafı "Baba kız buluşması" notuyla paylaştı ve bu paylaşım kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Ünlü isimlerin değişen görünümleri ve bu ikonik buluşma, hayranları tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Sosyal medyada yapılan yorumlar arasında "En iyi baba kız fotoğrafı", "Jess, zaman seni güzelce izlemiş" ve "Jennifer çok değişmiş ama hala o güzel enerjisi var" gibi ifadeler yer aldı.

640xauto-001.webp

18398589-728xauto.webp

gy.jpg

gttg.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar