Sıemens, elektrikli otobüsler ve elektrikli kamyonlar için helıox’u satın aldı

Sıemens, elektrikli otobüsler ve elektrikli kamyonlar için helıox’u satın aldı
Siemens AG, dünya genelinde elektrikli otobüsler, kamyon filoları ve binek araçlara hizmet sunan DC hızlı şarj çözümleri alanındaki teknoloji lideri Heliox'u satın aldığını duyurdu. Siemens'in e-Mobilite iş kolunda gerçekleşen bu satın alma, şirketin değer üretimini artırmayı hedefliyor.

Dijitalizasyon ve teknoloji alanında öncü konumda bulunan Siemens, e-Mobilite şarj gamını genişletmek amacıyla Heliox'u satın aldı. Heliox, elektrikli otobüsler, kamyon filoları ve binek araçlar için DC hızlı şarj çözümlerinde lider bir konumda bulunuyor. Siemens'in bu satın alma ile elektrikli otobüs ve kamyon pazarındaki büyüme potansiyeline odaklandığı belirtiliyor.

Siemens'in e-Mobilite şarj çözümleri portföyüne, Heliox'un ürünleriyle birlikte 40 kW'dan megavata kadar olan şarj çözümleri eklendi. Heliox'un mobil, ölçeklenebilir ve paralel şarj çözümleri, Siemens'in yeni pazarlara daha etkili bir şekilde hizmet vermesini sağlayacak.

ETKİN HİZMET SUNMAYA HAZIRLANIYOR

Siemens AG Yönetim Kurulu üyesi ve Akıllı Altyapı CEO'su Matthias Rebellius, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Elektrikli araç şarj altyapısı pazarında daha önce benzeri görülmemiş bir büyümeye tanıklık ediyoruz. Heliox’un satın alınmasıyla birlikte Siemens e-Mobilite, dünyanın her yerindeki müşterilerimize daha etkin hizmet sunabilecek" dedi.

1706774223-siemens-heliox-1.jpg

Bu satın alma aynı zamanda Siemens'in dijitalleşme ve yazılım alanındaki ürün ve hizmet portföyünü de çeşitlendirdi. Siemens e-Mobilite, Heliox'un şarj cihazı izleme ve enerji yönetimi hizmetleri sayesinde nesnelerin interneti (IoT) ürün portföyünü genişletiyor.

MÜŞTERİ TALEPLERİNİ DAHA VERİMLİ BİR ŞEKİLDE KARŞILAYACAK

Heliox'un güç elektroniği alanındaki kabiliyetleri, Siemens'in Avrupa ve Kuzey Amerika başta olmak üzere farklı pazarlara erişimini güçlendiriyor. Siemens, Heliox'un sanayileşme kabiliyetlerinden ve küresel satış ağından yararlanarak üretim faaliyetlerini genişletmeyi ve artan müşteri taleplerini daha verimli bir şekilde karşılamayı planlıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar