Sibel Kekilli Shutdown filminin çekimlerine online katıldı!

Sibel Kekilli Shutdown filminin çekimlerine online katıldı!
Oyuncu Sibel Kekilli, korona virüs kısıtlamalarını komedi türünde anlatan 'Shutdown' adlı filmde oyunculuğunu sadece online olarak sergiledi.

Sibel Kekilli'den sıra dışı film! 

Sibel Kekilli, ‘Shutdown’ isimli filmde rol alarak bir ilke imza attı. Film, korona virüs salgınındaki kısıtlamaları komedi türünde anlatıyor.

s-e6728c3648adefe89a42f4d5955041eaec7ac04a.jpg
Yönetmenliğini Wolfgang Panzer’in yaptığı filmde Kekilli, Sarah’ isimli karakteri canlandırıyor. Sarah ise etkinlik organizatörü, işsiz kaldığı için evlere yiyecek servisi yapan bir şirket kurmak istiyor ancak bu, ayrıldığı erkek arkadaşı yüzünden hiç de kolay olmuyor.

VİDEO KONFERANS FİLM 

DW Türkçe'de yer alan habere göre, Sibel Kekilli ve filmde eski erkek arkadaşını oynayan aktör Kostja Ullmann, Münih, Chiemgau ve İsviçre’de çekilen filmde birbirlerini sadece ekrandan görmüş. Çekimler sırasında yönetmenin isteklerini oyunculara sadece dijital yoldan aktardığı ve zaman zaman internet bağlantısındaki sıkıntılar nedeniyle büyük sorunlar yaşandığı belirtiliyor.

"DÜNYAM KÜÇÜLDÜ"

Sibel Kekilli kısıtlamalarla ilgili olarak, “Dünyam gerçekten küçüldü” diyen sanatçı, en çok kafelere gitmeyi, seyahat etmeyi, sanatı, sinemayı ve kültürü özlediğini dile getiriyor ve ekliyor: “Bunların hepsi eksik ve yaşam daha soğuk, dar ve yalnız bir hale geldi.” dedi. 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar