Shane Larkin Ergin Ataman ve taraftara sert çıktı: Kapa çeneni aptal!

Shane Larkin Ergin Ataman ve taraftara sert çıktı: Kapa çeneni aptal!
Anadolu Efes'te yaşanan çalkantılı gidişat sonrası takımın yıldız ismi Shane Larkin’den zehir zemberek bir çıkış geldi. Takımının Partizan'a kaybettiği maç sonrası bir taraftarın eleştirisine yanıt veren Larkin, ''Sezonun en önemli maçı ve 22 dakika oynuyorum. Son üç dakikada da maç kopmuştu. Bu yüzden çeneni kapa aptal” dedi.

Milli Takım ve Anadolu Efes''te önemli bir pozisyona sahip olan Shane Larkin, son dönemde aldığı sürelerden memnun değil.

Anadolu Efes’in THY Avrupa Ligi’nde Partizan’a 97-84 kaybettiği maçtan sonra Shane Larkin sosyal medyada sert ifadeler kullandı. Başantrenör Ergin Ataman’ın 22 dakika süre verdiği Shane Larkin, bu süreyi yetersiz bularak eleştirirken taraftarlara yönelik de sert ifadeler kullandı.

''''KAPA ÇENENİ''''

Basketfaul’un aktardığına göre Shane Larkin bir taraftarın kendisine yönelik eleştirilerine, “ Sezonun en önemli maçı ve 22 dakika oynuyorum. Son üç dakikada da maç kopmuştu. Bu yüzden çeneni kapa aptal” ifadeleriyle yanıt verdi.

A Milli Basketbol Takımı’nda da hocası olan Ergin Ataman’ı eleştirmeye devam eden Shane Larkin, “Takım arkadaşlarımdan biri -19’du ve 38 dakika oynadı. İstatistiğimi düzeltmek için şans verilseydi muhtemelen düzeltirdim. Büyük maçlarda büyük oyuncularınızı oynatmanız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Bir taraftarın aldığı maaşın yüksekliğine yönelik eleştirilere de yanıt veren Shane Larkin, “Bu parayı kazanıyorum, bu yüzden sahada olmam lazım. Eğer sahada olmazsam hiçbir şey yapamam. Gözlerinizi açın ve neler olduğunu iyice anlayın” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar