Şeyma Subaşı'nın gelinlik benzeri parti kostümüne yorum yağdı: "Hala gelin olmaktan bıkmadın mı?"

Şeyma Subaşı'nın gelinlik benzeri parti kostümüne yorum yağdı: "Hala gelin olmaktan bıkmadın mı?"
Mayıs ayında Mısırlı iş insanı Mohammed Alsaloussi ile dünyaevine giren sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, 29 Eylül'de tek celsede boşanmıştı. Sık sık aşk hayatıyla gündemde olan ismin gelinlik benzeri kostümüne yorum yağdı.

Şeyma Subaşı yeniden gelinlik giydi! "Hala gelin olmaktan bıkmadın mı?"

Sesyal medya fenomeni olarak tanınan ünlü yapımcı Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, bu yıl 3 Mayıs 2023 tarihinde Mohammed Alsaloussi ile nikah masasına oturmuştu. Çift, Fas'ta şehrinde dünyaevine girmişti.

Ancak aradan geçen bir zamanın ardından fenomen ismin parmağında yüzük olmaması dikkat çekmişti. 29 Eylül'de ise ikiliden boşanma haberi gelmişti.

GELİNLİK TEMALI KOSTÜM PARTİSİNE KATILDI

Subaşı, son olarak arkadaş grubuyla beraber gelinlik temalı bir kostüm partisine katıldı. Partide iddialı kostümü ve 'striptizci ayakkabıları' dediği yüksek topuklularıyla dikkat çeken fenomen isim, partiden arka arkaya paylaşımlarda bulundu.

ekran-goruntusu-2023-10-31-135329.png

DANSIYLA İLGİ ÇEKTİ

Katıldığı parti hakkında "Benimle saatlerce dans etmek için yapılmış tek striptizci ayakkabılarım... Partinin teması 'Düğün fetişi neon' idi. Partide düğünümüzü kutladık. Ama farklı bir kutlama oldu" şeklinde konuşan Subaşı'nın dansı da ilgi çekti.

ekran-goruntusu-2023-10-31-135359.png

ekran-goruntusu-2023-10-31-135342.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar