CHP’den flaş ‘cumhurbaşkanı adayı’ açıklaması! Tek bir isim var...

CHP’den flaş ‘cumhurbaşkanı adayı’ açıklaması! Tek bir isim var...
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, 6'lı masa ve aday tartışmalarıyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Torun, partisinin cumhurbaşkanı adayını açıkladı.

CHP'DEN FLAŞ ADAYLIK AÇIKLAMASI!

Erdoğan’ın, “Adayını açıkla” söyleminden sonra "6''lı masanın adayı kim olacak?" sorusu, eskiye göre daha çok konuşulur hale geldi. Konuya ilişkin CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun''dan dikkat çeken bir yanıt geldi

Muğla''nın Bodrum ilçesinde konuşan Seyit Torun, gündeme ilişkin şu açıklamada bulundu:

"Biz adayımızı altılı masanın da iradesiyle günü gelince açıklarız. Erdoğan talep etti diye onun tuzağına düşmeyiz. Onun açtığı alana girmeyiz. Adayımız nasıl olacak? Bizim adayımız belli. Sonuçta hep birlikte mücadele verdiğimiz bir süreç var. Altılı masayı oluşturan, adalet yürüyüşünü yapan, bütün farklı siyasi partileri bir araya getiren, demokrasi için her türlü bedeli ödemiş bir genel başkanımız var. Aday aramaya gerek yok. Bu ülkeyi güçlendirilmiş demokratik parlamenter sisteme geçirecek tek bir isim var, o da Kemal Kılıçdaroğlu. Elbette altılı masa bunun kararını verecek ve oluşturacak. Başkalarının bizi çekmek istediği yere girmeyelim."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar