Sevgilisine dürüm içinde uyuşturucu getirirken yakalandı: Polis merkezinde akıl almaz olay

Sevgilisine dürüm içinde uyuşturucu getirirken yakalandı: Polis merkezinde akıl almaz olay
Kağıthane Çeliktepe Polis Merkezi Amirliğinde uyuşturucu madde ticareti suçundan gözaltında olan sevgilisine, dürüm içerisinde uyuşturucu getiren şahıs yakalandı.

Kağıthane Çeliktepe Şehit Besami Şeker Polis Merkezi Amirliğinde olan olayda Yaren K. uyuşturucu madde ticareti suçundan yakalandı. Gözaltına alınan kadın ardından polis merkezi nezarethanesine yerleştirildi. Bunu haber alan kadının sevgilisi Bilal Ahmet A. (36), madde bağımlısı olan sevgilisine dürüm yaptırıp içerisine de uyuşturucu madde koydu. Ardından da polis merkezine gelerek sevgilisine yemek getirdiğini iletti.

aw105013-01-1.jpg

POLİSİN DİKKATİ SAYESİNDE DÜRÜMDEKİ UYUŞTURUCU FARK EDİLDİ

Tedbir amaçlı dürümü kontrol eden polis ekipleri, dürüm içerisinde sıcaklık ve ıslaklıktan dolayı dağılmış bir şekilde uyuşturucu madde tespit etti. Şahsın foyasının ortaya çıkması üzerine polis şahsın üst aramasını yaptı. Arama sonucunda montunun sol cebinden uyuşturucu madde çıktı. Aramaların ardından emniyette “uyuşturucu madde kullanmak”, “bisiklet ve elektrikli bisiklet hırsızlığı” ve “motosiklet hırsızlığı” suçundan kaydı olan Bilal Ahmet A. polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şahıs, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan adliyeye gönderildi.

aw105013-03.jpg

aw105013-04-1.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar