Settar Tanrıöğen'den kötü haber!

Settar Tanrıöğen'den kötü haber!
Ünlü Türk aktör Settar Tanrıöğen, beyin kanaması nedeniyle geçirdiği zorlu sağlık mücadelesinde yeni bir gelişme yaşadı.

26 Ocak'ta ani bir rahatsızlık sonucu beyin kanaması teşhisi konulan 61 yaşındaki Settar Tanrıöğen, ilk müdahalenin ardından Ataşehir Acıbadem Hastanesi'nde tedavi altına alınmıştı.

İlk operasyonlarının ardından durumunda iyileşme beklenen Tanrıöğen'in, bu hafta içerisinde hastaneden taburcu edilmesi umuluyordu. Ancak, son günlerde baş ağrılarının şiddetlenmesi üzerine yapılan tetkikler sonucunda, Tanrıöğen'in acilen tekrar ameliyata alınması gerektiği belirlendi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, sağlık durumu ile ilgili endişeler artarken, Tanrıöğen'in tedavisinin planlanandan daha uzun süreceği açıklandı. Sanatçının hafıza sorunları ve hızlı yorulma gibi komplikasyonlar yaşaması, çalışmalarını da etkiledi. Tanrıöğen, son olarak rol aldığı "Kızılcık Şerbeti" adlı dizinin ekibine durumunu bildirerek projeye devam edemeyeceğini iletti.

Usta oyuncunun popüler karakteri Abdullah Ünal, bu gelişmeler ışığında Ahmet Mümtaz Taylan tarafından canlandırılmaya başlandı. Sanat camiası ve hayranları, Settar Tanrıöğen'in sağlığına kavuşması için umutlu bekleyişini sürdürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar