Set arkadaşlığı aşka dönüştü! Ünlü oyuncu Fırat Tanış gönlünü kime kaptırdı

Set arkadaşlığı aşka dönüştü! Ünlü oyuncu Fırat Tanış gönlünü kime kaptırdı
İki sezondur Adım Farah dizisinde oynayan ünlü oyuncu Fırat Tanış, yeni aşka yelken açtı. Ünlü ismin aynı dizi setinde çalıştığı yönetmen arkadaşına gönlünü kaptırdığı iddia edildi.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son dönemlerde Zeytin Ağacı, İstanbullu Gelin gibi birbirinden başarılı dizilerde rol alan ünlü oyuncu Fırat Tanış’ın gönlünü aynı sette çalıştığı yönetmen arkadaşına kaptırdığı ortaya çıktı.

Daha önce bir evlilik yapan ünlü isim Tanış’ın adı aşk iddialarına karıştı. 2014 yılında nikah masasına oturduğu Kübra Tanış ile tek celsede boşanan Fırat Tanış, yeni bir aşka yelken açtı.

Sekiz yıllık eşi Kübra Tanış'tan boşanan Tanış Nisan 2022'de piyanist İklim Tamkan ile birlikte kameralara yakalanmıştı. O dönem arkadaş olduklarını söyleyen ikili daha sonra el ele görüntülenerek yaşadıkları aşkı açıklamışlardı. Ünlü oyuncunu adı şimdilerde ünlü yönetmen Zeynep Günay'la geçiyor.

SET ARKADAŞLIKLARI AŞKA DÖNÜŞTÜ

Çok iyi arkadaş olan Tanış ve Günay’ın birkaç aydır beraber olduğu ortaya çıktı. Adım Farah dizisinde rol alan ve performansıyla seyirciyi kendisine bağlayan Tanış ile ünlü yönetmen Zeynep Günay geçtiğimiz günlerde Anadolu yakasında bir balıkçıda görüntülendi.

640xauto.webp

FIRAT TANIŞ KİMDİR?

Ünlü oyuncu Fırat Tanış, 5 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul, Kadıköy'de dünyaya geldi. Tam adı Nuri Fırat Tanış olan ünlü isim, Gürcistan; Ahıska kökenli ve annesi babası terzi olan Fırat Tanış ailenin en küçük çocuğudur. Tanış, Liseyi Mehmet Beyazıd Lisesi'nde okudu.

Hayatı İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Fırat Tanış, tiyatroya lise döneminde Mehmet Beyazıd Lisesi'nde başladı. Müzik alanında çalışmalar yapan ünlü ism sözü-müziği kendine ait olan çalışmaları Emre Altuğ, Levent Yüksel, Gülay gibi yorumcular tarafından seslendirilmiştir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar