Uzun süre sessizdi: Cansu Dere hayranlarını üzen haberi paylaştı!

Uzun süre sessizdi: Cansu Dere hayranlarını üzen haberi paylaştı!
Sadakatsiz dizisinin Asya’sı Cansu Dere, uzun zamandır sosyal medyada aktif değildi. Güzel oyuncu hayranlarının kendisini merak etmesi üzerine sessizliğini bozdu ve üzen haberi paylaştı.

Ezel’in Eyşan’ı olarak adını herkese duyuran başarılı oyuncu Cansu Dere, depremin ardından paylaşım yapmaması sonrasında dikkatleri üzerine çekmişti. Hayranlarının büyük paniğe kapıldığı Cansu Dere, sonunca konuştu. Dere, hayranlarını üzecek haberi duyurdu.

Birsen Altuntaş''ın haberine göre sosyal medyaya ara vermesi ile dikkat çeken ve bir süredir sessiz olan ünlü oyuncu Cansu Dere ile ilgili bilinmeyen bir detay ortaya çıktı. Cansu Dere''nin sağlık sorunları yaşadığı öğrenildi. Cansu Dere, son zamanlarda yaşadığı sağlık sorunlarından bahsetti. Evinde geçirdiği kazada topuğunun çatladığını belirten ünlü oyuncu iyileşene kadar evinden dışarı çıkmadığını anlattı.

Ünlü oyuncu sosyal medyayla ilgili "Kimseyi endişelendirmek istemezdim. Zaten sosyal medyayı çok fazla kullanan biri değilim. Ayrıca Instagram''ı da neşeli anlarımı paylaştığım bir albüm gibi kullanmak istiyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar