Ses kayıtları nedeniyle istifa etmişti... Aykut Erdoğdu yeniden CHP'ye katıldı!

Ses kayıtları nedeniyle istifa etmişti... Aykut Erdoğdu yeniden CHP'ye katıldı!
Eski eşinin yayınladığı ses kayıtlarının ardından istifa eden Aykut Erdoğdu yeniden CHP'ye katıldı. Parti tüzüğünün 6.maddesi kapsamında MYK kararıyla hızlı üyelik yapıldı.

İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun eski eşi Özge Pomen’e ait olduğu öne sürülen bir Twitter hesabından, paylaşılan görüntülerde Erdoğdu’nun eşi Yüksek Disiplin Kurulu (YDK) Üyesi Tuba Torun’un Parti Meclisi’ne girmesi için Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı ile defalarca konuştuğunu söylediği duyulmuştu. 

İDDİALARI REDDETMEYEREK ÖZÜR DİLEMİŞTİ

Bir başka kayıtta da Tuba Torun’a ait olduğu öne sürülen ses, “yalanla, dolarla milletvekili olunduğunu” kadın hakları mücadelesine rağmen haksızlığa uğradığını savunmuştu. Erdoğdu, her iki kayıttaki iddiaların ardından özür dilemiş, daha sonra da istifa ettiğini açıklamıştı. 

Aradan geçen 7 ayın ardından Erdoğdu, yeniden CHP saflarına katıldı. CHP''nin tüzüğünde yer alan 6. maddeye göre MYK''nın kararı ile hızlı üyelik süreci yürütüldü ve Erdoğdu, yıllardır taktığı CHP rozetini yeniden yakasına geçirdi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar