Servet Çetin'den Pelkas açıklaması

Servet Çetin'den Pelkas açıklaması
Sivas ekibinin yeni çalıştırıcısı Servet Çetin, adı Kırmızı-beyazlı takımla anılan Dimitris Pelkas'ın gündemlerinde olmadığını söyledi.

GÜLSÜM HÜLYA SUNDU-GÜNBOYU

Süper Lig ekibi Demir Grup Sivasspor, 2023-2024 sezonu öncesi kamp çalışmalarına bugün yaptığı günün ikinci antrenmanıyla devam etti.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Teknik Direktör Servet Çetin, idmanların yoğun tempoda devam ettiğini söyleyerek, “Yoğun şekilde çalışıyoruz. Biraz geç başladık ama bu arayı telafi edeceğiz inşallah. Şu anda da bir sıkıntı yok. Çalışmalarımız gayet iyi gidiyor. Biz hocalar olarak biraz kafamız yoğun. Transferlere odaklandık. Gayet iyi gidiyor. İnşallah Erzurum kampına gidene kadar takımı bir seviyeye getirmeye çalışıyoruz. Onun için uğraşıyoruz. İnşallah o döneme kadar sakatlık vermeyiz. Hazırlıklarımız da şu an iyi gidiyor” dedi.

PELKAS CEVABI

Çetin, Pelkas'ın gündemlerinde olmadığını belirterek şunları söyledi:

“Yok şu an öyle bir görüşme, sürekli söyleniyor, yazılıyordu basında. Yani Pelkas iyi oyuncu. Onu herkes ister ama bütçesinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Yani normalde gerçekten kaliteli bir oyuncu her hoca takımında görmek ister ama şu an öyle bir Pelkas'la alakalı bir gündemimiz yok.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar