Seri kedi katili her yerde aranıyordu! Korkunç iddia...

Seri kedi katili her yerde aranıyordu! Korkunç iddia...
Manisa'nın Turgutlu ilçesinde 4 kedinin ayakları ve kafaları kesilerek öldürülmesine yönelik soruşturma kapsamında 1 kişi yakalandı. Kedileri büyü yapmak için öldürdüğü iddia edilen zanlının evinde yılan derisi, eşek kılı, deve tüyü, domuz yağı gibi malzemeler ele geçirildi. Son olarak zanlının sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

Selvilitepe Mahallesi'nde 29 Ekim ile 18 Kasım arasında 4 kedinin, bacakları ve kafaları kesilmiş halde bulunmasının ardından çalışma başlatan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili bir şüpheliye ulaştı.

BÜYÜ İDDİASI

Kedileri büyü yapmak için öldürdüğü iddia edilen zanlı N.U'nun (58) evine operasyon düzenlendi. Kedilerin bacaklarının büyü yapmada kullanılmak üzere kesildiği düşünülüyor.

kedi-1.jpg

YILAN DERİSİ, EŞEK KILI, DEVE TÜYÜ VE DOMUZ YAĞI

Gözaltına alınan zanlının evinde yılan derisi, eşek kılı, deve tüyü, domuz yağı gibi malzemelerle büyü yapmak için kullanılan çeşitli kitaplar ele geçirildi. N.U., polisteki işlemlerinin ardından dün sevk edildiği adliyede, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. (AA/DHA)

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar