Serenay Sarıkaya’nın derin dekolteli tarzı olay oldu!

Serenay Sarıkaya’nın derin dekolteli tarzı olay oldu!
Serenay Sarıkaya, GQ Global Creativity Awards gecesinde göz alıcı görünümüyle dikkatleri üzerine çekti. Sarıkaya'nın kıyafet seçimi sosyal medyada çok konuşuldu.

New York'un moda ve sanat dünyasının kalbinin attığı GQ Global Creativity Awards gecesinde ünlü isimler bir araya geldi. Türkiye'nin sevilen oyuncusu Serenay Sarıkaya da dikkat çeken bir görünümle kırmızı halıda boy gösterdi.

Gecenin yıldızları arasında yer alan Sarıkaya, küresel çapta sanat, tasarım, moda ve inovasyon alanlarında öne çıkan isimlerin onurlandırıldığı GQ Küresel Yaratıcılık Ödülleri'ne katıldı. Ünlü oyuncu, davette tercih ettiği derin dekolteli siyah elbisesiyle adeta büyüledi.

serenay11.jpgSiyahın asaletiyle buluşan Serenay Sarıkaya, göğüs dekoltesiyle de tüm bakışları üzerine çekmeyi başardı. Basın ve hayranlarından büyük ilgi gören güzel oyuncu, geceye damga vuran isimler arasında yer aldı.

GQ Global Creativity Awards gecesi, moda dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirerek ilham verici bir atmosfer yaratırken, Serenay Sarıkaya'nın göz alıcı görünümü ise geceye renk kattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar