Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi!

Serenay Sarıkaya ve Mert Demir ilk kez el ele görüntülendi!
Oyuncu Serenay Sarıkaya ve Şarkıcı Mert Demir, ilk kez el ele görüntülendi. Bir mekan çıkışı görüntülenen çift, gazetecilerin sorularına cevap vermedi.

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya bir süredir Şarkıcı Mert Demir ile beraber olduğu ortaya çıkmıştı. İki isimde konu ile ilgili sessizliğini korurken sürpriz bir gelişme yaşandı.

Geçtiğimiz hafta New York’taki ödül törenindeki kıyafeti tercihi ile gündeme gelen Serenay Sarıkaya’nın Mert Demir’in şarkısında vokal yaptığı ortaya çıkmıştı. Milano tatili dönüşü Mert Demir sorularını gülümseyerek karşılayan Sarıkaya gazetecilere sadece “İlişkimiz güzel gidiyor, her şey yolunda” diyerek cevap vermişti.

İki ismin birlikte görüntü vermeme kararları kısa sürdü.Magazin gazetecilerinin karşısına el ele çıkan çift açıklama yapmadan gülümseyerek araçlarına bindi.

Öte yandan Serenay Sarıkaya geçtiğimiz hafta sosyal medya üzerinden eski sevgilisi Cem Yılmaz ile atışmaları ile de gündeme gelmişti. Serenay Sarıkaya’nın göğüs dekolteli kıyafetine gönderme olduğu iddia edilen bir Cem Yılmaz paylaşımı sonrası Sarıkaya’da sosyal medyasından fotoğraf paylaşmamıştı. Eski aşıkların yeniden gündeme gelmesi üzerine yeni sevgililer birlikte poz vererek bu polemiği de sonlandırmış oldu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar