Aile dizisi ne zaman başlıyor? Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan ilk kareler!

Aile dizisi ne zaman başlıyor? Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ’dan ilk kareler!
Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrolü paylaşacağı ‘Aile’ dizisi merak edilenler arasında yer alıyor. Yakışıklı isim Aslan karakterine hayat verecekken, Sarıkaya’da Devin rolünü paylaşacak.

Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor. Özgün bir senaryosu olan dizi; Aslan''ın, psikolog Devin''le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları konu edinecek. İşte diziyle ilgili merak edilenler…

OYUNCU KADROSU

Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya''yı bir araya getiren dizide ikiliye; Nejat İşler, Canan Ergüder, Ushan Çakır, Umutcan Ütebay, Yüsra Geyik, Ece Simge Yurdatapan, Levent Ülgen, Emel Göksu ve Nur Sürer eşlik ediyor.

Aslan’ın annesi Hülya karakterini bir süre önce Camdaki Kız''a veda eden Nur Sürer canlandıracak. Aslan’ın abisi Cihangir rolü için ise ünlü aktör Nejat İşler’de projede yer alacak.

Canan Ergüder’in Leyla’yı, Emel Göksu’nun Aslan’ın büyükannesi Seher’i oynayacağı dizide Yüsra Geyik Devin’in uyuşturucu bağımlısı kız kardeşi Yağmur’a hayat verecek.

Hayri’nin torunu Atilla rolü için ise “Aile” dizisine Ati karakteriyle Ushan Çakır dahil edildi. Ushan Çakır''ın ardından bomba bir isim daha dizinin kadrosuna katıldı. Aslan’ın amcası İbo’ya hayat verecek olan ünlü isimi Levent Ülgen oldu. Aslan arasının iyi olmadığı amcasıyla birçok kez karşı karşıya kalacak.

Ayrıca dizide Aslan’ın işlettiği Volta adlı gece kulübünde sahne alan sevgilisi Aysel’i canlandıracak oyuncu için yapılan çalışmalar sonrasında rolü alan isim Ecem Simge Yurdatapan olmuştu.

Dizinin İzmir çekimleri yavaş yavaş başlarken Devin ile Aslan''ın uçakta başlayan tanışma sahnelerinde ikiliye İskoç karakteri de eşlik ediyor. İskoç rolünü “Ali Savaşçı” canlandıracak.

 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Senaryosunu Hakan Bonomo''nun kaleme aldığı Aile dizisi, izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya''nın yer aldığı dizinin yayın tarihi belli değil. Dizinin ne zaman ekrana geleceği ise konuşuluyor. 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar