Seren Serengil: ''Artık imzamı kağıda değil, kalbime atıyorum''

Seren Serengil: ''Artık imzamı kağıda değil, kalbime atıyorum''
Uzun yıllar sonra sahnelere dönen Seren Serengil, önceki akşam Maslak’ta bulunan bir mekanda Serdar Ortaç'la sahne aldı. Cesur kıyafet seçimiyle dikkat çeken Serengil, son dönemin en çok konuşulan ismi Gülşen'e göndermede bulunurken; 'Evlilik düşünüyor musunuz?' sorusuna verdiği yanıtla şaşırttı.

Zayıflık uğruna bıçak altına yattığından bu yana sağlık problemleriyle boğuşan ve 43,5 kiloya kadar düşüp, operasyon geçirmek zorunda kalan Seren Serengil, geçtiğimiz akşam Ağaoğlu Maslak 1453''te bulunan Yeni Gazino''da Serdar Ortaç''la sahne aldı. Sedar Ortaç''ın ardından dinleyicilerinin karşısına çıkan Seren Serengil, sahne öncesinde basın mensuplarını kulisinde ağırladı. 

Serengil, "17 yıl sonra zor bir işi başardım. Artık yeni nesle de hitap ettiğimi düşünüyorum. Bu akşam Yeni Gazino yoğun kar yağışına rağmen tıklım tıklım ve beni çok sevindirende bu. Salon Birleşmiş Milletler gibi. Amerika''dan gelen var, Almanya''dan gelen var, Belçika ve Hollanda''dan gelen var. Daha büyük bir mutluluk hayal edemiyorum şu an ifadeleriyle yaşadığı heyecanı gazeteciler ve muhabirlerle paylaştı.

"SANATÇININ AĞIRLIĞI OLMALI"
Tercih ettiği cesur sahne kıyafeti ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara “Sahne böyle cesur kıyafetleri kaldırır. Bu bir şov ama hareketler çok önemli. Bazen Gülşen’i eleştiriyoruz ama kıyafetlerini değil yaptığı hareketleri eleştiriyoruz. Yoksa ben sahneye çıktığım ilk günden beri dekolte giymişimdir. Sanatçının bir ağırlığı olmalı. Gidip de müşterimin kucağına oturmam mümkün değil. O bana güzel gelmiyor” sözleriyle  yanıt verdi

"TAKLİT ETMEM, EDİLİRİM"
Öte yandan Serengil, geçtiğimiz aylarda sahnede giydiği iddialı elbisesi hakkında "Gülşen''i taklit ettiği" şeklindeki yorumlara, "Ben taklit etmem, taklit edilirim. Ben aileden öyle büyütüldüm'''' karşılığını vermişti.

EVLİLİK AÇIKLAMASI ŞAŞIRTTI
Daha önce dört kez evlilik yapan Seren Serengil, son olarak yeniden evlenip evlenmeyeceği konusundaki sorulara ise, "Ben artık imzamı kağıda değil kalbime atıyorum. O süreçler beni çok yıprattı. Artık evlilik düşünmüyorum" ifadeleriyle karşılık verdi.

"BİR KİŞİDE HEM AŞKI HEM ARKADAŞLIĞI BULMAK"
Bir süredir aşk yaşadığı Mustafa Tohma’dan geçtiğimiz aylarda evlilik teklifi alan Seren Serengil, cevabını sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Ünlü şarkıcı, zor günlerinde kendisini yalnız bırakmayan sevgilisinin evlilik teklifini kabul ettiğini; ''evet dedim'' mesajıyla duyurmuştu. Serengil''in paylaşımının ardından Tohma da, "Bir kişide hem aşkı hem de arkadaşlığı bulmak" mesajını yayınlamıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar