Serdar Ortaç'a eski eşi Chloe Loughnan'dan yasak

Serdar Ortaç'a eski eşi Chloe Loughnan'dan yasak
Önceki akşam Ataşehir Muamma’da kış sezonunun ikinci sahne performansını sergileyen Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan hakkında bir itirafta bulundu.

Serdar Ortaç ilk kez açıkladı: Yasak var maalesef


Serdar Ortaç, gazetecilerin eski eşi Chloe Loughnan hakkında soru soması üzerine, "Maalesef kendisi ile ilgili hiçbir soruya yanıt veremem. Konuşma yasağı var" dedi.
 Ortaç böylelikle, Loughnan'ın aldırdığı mahkeme kararını ilk kez açıkladı.
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, programına sevgilisi Seçil Gür'ün işleri nedeniyle katılamadığını belirterek, ''Onda kendi gençliğimi görüyorum. Çok güzel besteler yapıyor. Çok çalışkan ve azimli. Allah nazarlardan saklasın'' dedi. 

"ÖLÜMDEN KORKMUYORUM"

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Azerbaycan'da kendisiyle ilgili çıkan ölüm dedikodularına da değinen ünlü şarkıcı, ''Bir gün muhakkak öleceğiz. Ne gün olduğu belli değil. Güzel ve günahsız yaşadım. Hiç isyan etmedim.'' sözleri ile değerlendiren Ortaç "Ölümden korkmuyorum" diye konuştu.
Koronavirüs salgını nedeniyle birçok sanat dalında yaşanan krizleri de değerlendiren Ortaç, ''Bir sürü sektör yara aldı. Tiyatrocular ve müzisyenler art arda kapanıyorlar. Ama devletin bir bildiği vardır, benim kafam ermez o işlere. Bütün dünya bu pandemiden ciddi anlamda etkilendi. Restaurantlarda bile cam paravanlar çekildi masalar arasına insanların ağızlarından yanlışlıkla bir şey sıçramasın diye'' dedi. 

"BİR TANE DAHA SERDAR OLSUN İSTERİM"

Ünlü şarkıcı babalık hakkında ise, ''Kaç yaşına geldim kısmet olmadı. Elbette isterim bir tane daha Serdar olsun'' ifadelerini kullandı. 


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar