Şenol Güneş eski oyuncularını ikna etti: Beşiktaş'ta Ozan ve Yusuf sesleri

Şenol Güneş eski oyuncularını ikna etti: Beşiktaş'ta Ozan ve Yusuf sesleri
Siyah beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş'in, eski oyuncuları Ozan Tufan ve Yusuf Yazıcı'yı Beşiktaş'a gelmeleri için ikna ettiği belirtildi.

Spor Toto Süper Lig’de yarı sezonda gelen Şenol Güneş’in önderliğinde büyük bir çıkış yakalayan ve ligi 3. sırada bitiren Beşiktaş, gelecek sezon iddialı bir takım kurmak için çalışmalarına başladı.

Güneş'in, yardımcı antrenör Burak Yılmaz'dan sonra Bursaspor'dan eski talebesi Ozan Tufan ile A Milli Takım'da birlikte çalıştığı Yusuf Yazıcı'yı siyah beyazlı takıma gelmeye ikna ettiği iddia edildi.

Bursaspor'da görev yaptığı 2014- 15 sezonunda Şenol Güneş güvendiği Ozan Tufan'a 46 maçta şans verirken o zaman 19 yaşında olan genç futbolcu da 3 gol, 9 asistle yıldızlaşıp 7 milyon euroya Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

Tufan şu anda Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu İngiltere Championship ekiplerinden Hull City'de forma giyiyor.

Fransa League 1 ekibi Lille forması ile istikrarlı bir performans sergileyen, sonrasında kiralık olarak Transfer olduğu CSKA Moskova'da da başarılı grafiğini sürdüren Yusuf Yazıcı geride kalan sezonu kiralık geçirdiği eski takımı Trabzonspor'da umduğunu bulamadı.

Yeniden çıkış arayan 26 yaşındaki futbolcu Beşiktaş ile her konuda anlaşırken 2024 yazında Lille Kulübü ile sözleşmesi bitecek olan Yusuf Yazıcı için Fransız ekibine 1 milyon euro bonservis ücreti ödenecek.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar