Senden Önce’nin yeni tanıtımı yayınlandı

Senden Önce’nin yeni tanıtımı yayınlandı
D Media imzalı ve başrollerini Alp Navruz, Sinem Ünsal ve Nilperi Şahinkaya'nın paylaştığı "Senden Önce" dizisinin heyecanla beklenen yeni tanıtım filmi nihayet yayınlandı.

Yapılan tanıtımla birlikte, dizinin izleyicileri, ilk bölümde nelerle karşılaşacakları konusunda merak içinde beklemeye başladılar.

Yılbaşı gecesi ekrana gelen dizinin ilk tanıtımının ardından, Yargı dizisinin 79. bölümü sırasında izleyicilerle buluşan yeni tanıtım, dizi tutkunlarını bir kez daha ekrana kilitledi. Fragmanda, "Tesadüf mü, Kader mi?" repliğiyle dikkat çeken sahneler, izleyicileri hikayenin derinliklerine çekmeyi başardı.

Dizide önemli rolleri üstlenen Deniz Tansel Öngel ve Uğur Uzunel, yeni tanıtımda ilk kez izleyici karşısına çıkarak merak uyandırdı. Hakan'ın (Alp Navruz) eşi Merve (Sinem Ünsal) ile yaşadığı çekişmeli anların yanı sıra, Sahra'nın (Nilperi Şahinkaya) Hakan'la havaalanında karşılaşıp ilişkiye başladığı sahneler de fragmanın ilgi çekici anları arasında yer aldı.

Dünya Sarılma Günü'nde yayınlanan fragmanda ise dikkat çeken bir diyalog öne çıktı: Hakan ile Merve arasında geçen "En son ne zaman sarıldın bana?" sorusu, izleyicileri duygusal bir yolculuğa çıkarmaya hazırlanıyor. Ayrıca, tanıtımda "Seçimlere inanırım ben", "Bu aşk çoktan başladı, sen kabul etsen de etmesen de...", "Ya ayrılmak istersem?" gibi etkileyici diyaloglar da iz bıraktı.

Başak Angigün'ün kaleme aldığı senaryo ve Feride Kaytan'ın yönetmenliğiyle hayata geçen "Senden Önce", ihanet, aşk ve sadakat üçgeninde izleyicilerle buluşacak. Dizi, yakında Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşacak, izleyicilere duygusal ve sürükleyici bir hikaye vadediyor.

senden-oncenin-yeni-tanitimi-yayinlandi-1881-dhaphoto1.jpg

senden-oncenin-yeni-tanitimi-yayinlandi-1881-dhaphoto3.jpg

senden-oncenin-yeni-tanitimi-yayinlandi-1881-dhaphoto4.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar