Sema Aydemir: "Eğer Barış, Nisa'ya aşıksa çatır çatır söyleyecek"

Sema Aydemir: "Eğer Barış, Nisa'ya aşıksa çatır çatır söyleyecek"
TV8'de yayınlanan 'Survivor Ekstra' programının yorumcularından Sema Aydemir, geçtiğimiz günlerde sarmaş dolaş görüntülendikten sonra aşk yaşadıkları iddiası ile gündeme gelen Nisa Bölükbaşı ve Barış Murat Yağcı hakkında konuştu.

Survivor Sema'dan flaş Nisa-Barış açıklaması!

Survivor 2020'de yarışan Barış Murat Yağcı ve Cemal Can Canseven'in finale kalacağını önceden tahmin ettiğini belirten Sema Aydemir, yarışmanın sonucuyla ilgili, "Cemal Can'ı sevmeyen yoktu ama Barış'a takılan bir kitle vardı. Genel kitleden dolayı 'Cemal Can şampiyon olur' dedim ama benim için Barış da şampiyon. Gelmiş geçmiş tüm şampiyonlar kadar bilinen, sevilen ve tanınan bir yarışmacı. O yüzden benim için ikisi de şampiyon" ifadelerini kullandı.


Nisa Bölükbaşı ile Barış Murat Yağcı arasında aşk yaşandığına dair çıkan haberlere çok şaşırdığını belirten Sema, "Orada kadın erkek diye bir şey yok. Kimseye erkek gözüyle bakmıyorsun ya da kimse sana kadın gözüyle bakmıyor. Bu sene böyle yaşlarının küçüklüğünden mi diyeyim, belki de hislerinin tanımını yapamadılar" dedi.

5f48d268adcdeb0ef0dffdfe.jpg


Survivor'da iki kez mücadele eden Sema Aydemir, "Orada insan omzunu yaslayacak bir dost, hatta bir takım arkadaşı arıyor. Bazen bir baba arıyor, bazen bir anne arıyor, çünkü kimsen yok. Bunu yanlış anladıklarını düşünüyorum, orada aşkın olduğuna inanmıyorum" açıklamasını yaptı.

İkilinin, yarışmanın final yapmasının ardından Türkiye'de de görüşmeye devam etmesi ve ortaya çıkan fotoğrafların hatırlatılması üzerine Aydemir, dünyada kadın ve erkeğin çok iyi dost olduğunu ama Türkiye'de bu şekilde yorumlandığını söyledi ve yaşananları aşka yormanın yanlış olduğunu belirtti.

"BARIŞ, NİSA'YA AŞIKSA..." 


"Eğer Barış, Nisa'ya aşıksa çatır çatır söyleyecek delikanlılıkta bir çocuk. Mesela ben de 'Adem'le dostum kardeşim' diyorum, bizi sevgili yaptılar. Hani ben Adem'den utanacak değilim, olsa söylerim. İnsanların söylediklerine itibar etmek lazım. İkisi de bence güvenilir insanlar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar