Boşanmanın ardından Selin Ciğerci'yi görenler tanıyamadı

Boşanmanın ardından Selin Ciğerci'yi görenler tanıyamadı
Geçtiğimiz dönemlerde mesajları ifşa olan Gökhan Çıra ile ikinci kez boşanan Selin Ciğerci, soluğu Mykonos'ta aldı. Boşanmanın ardından geçirdiği değişimle görenleri hayrete düşüren Selin Ciğerci, 15 kilo verdi.

Gökhan Çıra ile olan evliliğine ikinci şansı veren Selin Ciğerci bir kez daha pişman oldu. Boşanmanın ardından uzun süredir Bodrum''da tatil yapan Ciğerci, rotasını Mykonos''a çevirdi. Zayıflamış ve fit halleriyle dikkat çeken Ciğerci, verdiği pozlarla sosyal medyayı salladı. Selin Ciğerci''nin iddialı mayosuyla pozunu gören yakın arkadaşı modacı Gülşah Saraçoğlu da kendini tutamadı. Ciğerci''nin pozuna çoğu takipçisi ise "Biraz da Yunanistan yansın" yorumları yaptı.

Selin Ciğerci''den Mykonos pozu! Siyah mayosuyla olay yarattı....

Ciğerci paylaşımında "Evlilik, eş olmak, aile kurmak... Hepsi en sevdiğim değerler. İki kez denedik. Olmadı. Lütfen iki tarafın da duygusal ruh haline yakışan bir saygıyla, açık aramaya, bizden bağımsız sebep bulmaya çalışmadan saygıyla bilelim ve geçelim. Adli tatil bitecek. Resmî işlemler eylülde son bulacak. Hayat devam ediyor. Edecek" ifadelerini kullanmıştı.

Selin Ciğerci''nin Mykonos pozuna Gülşah Saraçoğlu''ndan olay yorum

Bu açıklamadan sonra Ciğerci''nin eski eşi Gökhan Çıra''nın mesajları da ifşa oldu. Selin Ciğerci ise yeni hayatına odaklandı. Bir süredir Türkiye''de tatil yapan güzel isim soluğu Mykonos''ta aldı.

Selin Ciğerci''nin Mykonos pozu sosyal medyayı salladı - Son Dakika Magazin  Haberleri

Son dönemde verdiği kilolarla da dikkat çeken Selin Ciğerci''nin Mykonos pozunu gören Gülşah Saraçoğlu kendini tutamadı ve "Hadi oradan be" yazdı. Ciğerci''nin takipçileri ise fotoğrafa "Boşanma iyi geldi"  "Biraz da Yunanistan yansın" yorumları yaptı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar