Selçuklu çocuklara karne hediyesi

Selçuklu çocuklara karne hediyesi
İzmir'in Selçuk ilçesi, öğrencilerin karne heyecanını unutulmaz kılacak bir etkinlikle karşılıyor. Selçuk Belediyesi, okulların yarıyıl tatilinin başlaması vesilesiyle 23-26 Ocak tarihleri arasında çocuk şenliği düzenliyor. Bu renkli etkinlik, çocuklara unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor.

Yarıyıl çocuk şenliğinde; lunapark, atlı karınca, şişme oyun parkı, planetaryum, drama oyunları, hava akrobasi gösterisi, çocuk diskosu, sihirbaz gibi birbirinden eğlenceli etkinlikler çocukları bekliyor olacak. Selçuk Belediyesi tarafından organize edilen etkinlik, kentte yaşayan çocukların tatillerini verimli ve keyifli bir şekilde geçirmelerini amaçlıyor.

Yarıyıl çocuk şenliği, Pazar yerinde gerçekleşecek ve Selçuk Belediyesi sosyal medya hesapları üzerinden detaylı bilgiler paylaşılacak. Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Her zaman söylediğimiz bir şey var; 'çocuklarımız mutluysa biz de mutluyuz’. Yarıyıl tatili gelmişken çocuklarımıza şenlikle bir karne hediyesi vermek istedik. Tüm çocuklarımızı 23-26 Ocak tarihleri arasında düzenlediğimiz yarıyıl çocuk şenliğimize bekliyoruz" dedi. Selçuk Belediyesi, çocukları mutlu ve keyifli bir zaman geçirmeye davet ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar