Selçuk Tepeli kimdir? Selçuk Tepeli kaç yaşında, nereli, hangi kanalda?

Selçuk Tepeli kimdir? Selçuk Tepeli kaç yaşında, nereli, hangi kanalda?
Ünlü gazeteci Selçuk Tepeli son zamanlarda insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Selçuk Tepeli'nin kim olduğunu araştırıyor. Peki Selçuk Tepeli kimdir? Selçuk Tepeli kaç yaşında, nereli, hangi kanalda?

Selçuk Tepeli kimdir?

Türk gazeteci, sunucu ve ana haber spikeri Selçuk Tepeli'nin hayatı ve kariyeri insanlar tarafından merak ediliyor. Birçok insan internette Selçuk Tepeli'nin hayatını araştırıyor. Peki Selçuk Tepeli kimdir? Selçuk Tepeli kaç yaşında, nereli, hangi kanalda?

SELÇUK TEPELİ KİMDİR?

Selçuk Tepeli, 1974 yılında İstanbul'un Silivri ilçesinde dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun oldu. Yüksek lisansını ise Avrupa Birliği ve Kamu Hareketleri üzerine IEP Rennes'de tamamladı.

Gazetecilik kariyerine Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinde yayın yönetmenliği yaparak başladı. Daha sonra Habertürk TV'de genel yayın yönetmeni olarak görev aldı. Aynı zamanda Ceyda Karan'la birlikte Eksen adlı programı sundu ve Gün Başlıyor programının sunuculuğunu üstlendi.

2020 yılında, FOX Ana Haber programının sunucusu Fatih Portakal'ın görevinden ayrılmasıyla birlikte Selçuk Tepeli, FOX TV'de ana haber bültenini sunmaya başladı. Bu görev öncesinde Habertürk TV'deki görevinden ayrıldı.

Selçuk Tepeli'nin sunuculuk kariyeri boyunca birçok programa imza atmıştır. Bunlar arasında Eksen ve Gün Başlıyor gibi programlar yer almaktadır.

Selçuk Tepeli, NOW TV'DE (Eski Adıyla FOX TV) 2020 yılından itibaren Selçuk Tepeli ile NOW Ana Haber programını sunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar