Selçuk Geçer'den korkutan dolar kuru uyarısı! Kriz kapıda

Selçuk Geçer'den korkutan dolar kuru uyarısı! Kriz kapıda
TÜİK tarafından Ekim ayı için açıklanan enflasyon oranının ardından dolar ve altın fiyatlarında dalgalanmalar olmuştu. Altın son zamanların en düşük fiyatını görürken doların yükselişi devam etmişti. İslam Memiş'in ardından döviz hakkında bir tahminde Selçuk Geçer'den geldi. Selçuk Geçer, dikkat çeken bir uyarıda bulundu.

SELÇUK GEÇER'DEN KORKUTAN DOLAR KURU UYARISI!

ABD''nin yeni enflasyon rakamlarını açıklamasının ardından ilk yorum ekonomist Selçuk Geçer''den geldi. Selçuk Geçer konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaparken yatırımcıların birçoğu o yorumu merak etti. Döviz hakkında sosyal medya hesabından uyarıda bulunan Selçuk Geçer''in döviz yorumu merak konusu oldu. 

"KRİZ KAPIDA"

Dünya çapında kendisini hissettiren ekonomik kriz nedeniyle dünya genelince Merkez Bankaları ülkelerine ait para birimlerinin değerini koruyabilmek adına faiz arttırımına giderken Selçuk Geçer''den ''kriz kapıda'' uyarısı geldi. 

ABD merkez bankası tarafından açıklanan enflasyon oranlarının ardından ekonomistler ileriye dönük tahmin ve düşüncelerini yöneltmeye devam ederken özellikle de yatırımcılar konuyla ilgili tüm detayları yakından takip ediyor. Sosyal medya hesabından ''kriz'' uyarısında bulunan Selçuk Geçer''in paylaşımı merak edildi. 

Selçuk Geçer "ABD enflasyon yüzde 8.2 ile yine beklentilerin üzerinde. Bizimkiler daha faiz indirsin... Söylemedi demeyin dolar ve kur krizi kapıda" uyarısında bulundu. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar