Selçuk Geçer uyardı: Yatırımcıya gelen fırsatı ilk kez açıkladı

Selçuk Geçer uyardı: Yatırımcıya gelen fırsatı ilk kez açıkladı
Selçuk Geçer bu kez altın hakkında konuştu. Ani hareketlerden kaçınılması gerektiğini belirten Geçer, "Ne hemen atlayın ne de fırsatı kaçırın" tavsiyesinde bulundu.

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer bu kez de gram altın yorumu yaptı.

Geçer, altın fiyatlarının son zamanlardaki rekor seviyelerinin ardından yatırımcıların merak ettiği bir soruya da cevap verdi. Altının geleceği hakkında yapmış olduğu analizlere dayanarak Geçer, rekor serisinin devam edeceği görüşünü dile getirdi. Özellikle 2024 ve 2025 yıllarının altın için önemli olacağını belirtti. Altın ve kripto paralar arasındaki risk farkına da değinen Geçer, altının daha düşük risk sunduğunu ve önümüzdeki yıllarda büyük hareketliliklerin yaşanabileceğini ifade etti.

Altının düşük seviyelerde olduğunu düşünen Geçer, özellikle küçük yatırımların ve çeşitlendirilmiş portföylerin avantajlı olabileceği bir dönemin içinde olduğumuzu vurguladı. Ancak ani hareketlerden kaçınılması gerektiğini de belirterek, "Ne hemen atlayın ne de fırsatı kaçırın" tavsiyesinde bulundu. Geçer, yatırımcıları bugün harekete geçmemeleri halinde ileride pişman olabilecekleri konusunda uyardı.

Aynı zamanda, küresel düzeyde yaşanabilecek olumsuz gelişmelere de dikkat çeken Geçer, Asya ve Avrupa'da oluşabilecek talep odaklı enflasyon döneminin piyasaları etkileyebileceğini ve Türkiye'nin de bundan etkilenebileceğini söyledi. Bu durumun ihracatı zorlaştırabileceğini ve Türkiye'nin karaborsa benzeri sorunlarla karşılaşabileceğini belirtti.

Sonuç olarak, Selçuk Geçer'in yatırımcılara verdiği bu tavsiyeler ve öngörüler, finansal piyasalardaki yatırım kararlarını şekillendirebilecek önemli bilgiler taşıyor. Ancak yatırım yapmadan önce, bireysel risk toleransınızı ve finansal hedeflerinizi dikkate alarak uzman danışmanlardan da görüş almanız önemlidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar