Selçuk Geçer dolar için tarih vererek uyardı: Pişman olacaksınız

Selçuk Geçer dolar için tarih vererek uyardı: Pişman olacaksınız
Dolarda hareketlilik devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Geçer, tarih vererek doların 40 TL seviyelerine ulaşacağını söyledi.

Dolar üzerinde ki hareketlilik kaldığı yerden devam ederken ünlü ekonomist Selçuk Geçer önemli uyarılarına devam ediyor. Dolar üzerinden yatırım yapanlar için kritik uyarı geldi.

Döviz kuru üzerinde ki dalgalanmalar yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak konusu olurken doların geldiği nokta ise yatırımcıları endişeye sürükledi. Şubat ayında 24 TL olacağı iddia edilirken uzman isim Selçuk Geçer, dolar için flaş açıklamalarda bulundu.

Selçuk Geçer, dolar üzerinde sıklıkla doğru tahminlerde bulunurken bu defa yatırımcıları sevindiren açıklamayı yaptı. Dolar üzerine birikim yapmayanların pişman olacağını belirtti.

Geçer, doların 40 TL seviyelerine ulaşacağına değindi. Ekonomist yatırım yapmayan vatandaşların sonra çok daha pişman olacağının altını çizdi. 

Dolar ile yatırım yapan yatırımcıları uyaran ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarını bozdurmak isteyenleri biraz beklemeleri konusunda uyardı. Geçer, aynı zamanda yatırım yapmayan vatandaşların mağdur olacağını vurguladı. Borsa İstanbul''a da değinen Geçer, son haftalardaki istikrarsız borsa performansına dikkat çekerek Twitter hesabından yaptığı paylaşımda ''''Borsada onun bunun gazıyla hisse alıp battık bittik diyen acemilere. Burası ağlama duvarı değil. Hesabı bana değil borsa uçacak kaçacak diye malı size tepeden çakanlara soracaksınız. Ben uyardığımda ‘sen ne bilirsin’ demeyi biliyordunuz. Bu arada bunlar iyi günleriniz'''' sözlerine yer verdi. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar