Seksenler'in yıldızı Özlem Balcı Netflix'in teklifini reddetti

Seksenler'in yıldızı Özlem Balcı Netflix'in teklifini reddetti
Seksenler dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Özlem Balcı, Netflix'in dizi teklifini, öpüşme ve sevişme sahneleri nedeniyle kabul etmedi.

Netflix'in teklifini 'öpüşmem' diyerek reddetti

Dünyaca ünlü dijital yayın platformu Neftlix, TRT1'de yayınlanan Seksenler dizisinde Yıldız karakterini canlandıran Özlem Balcı'ya dizi teklifi götürdü. Özlem Balcı'nın sevişme ve öpüşme sahneleri olan teklifleri reddettiği ortaya çıktı. Oyuncu, konu hakkındaki fikirlerini sosyal medyadan paylaştı.

"KURALLARIMIN ARKASINDAYIM"

Kendi kuralları olduğundan bahseden Balcı, "Son bir ay içinde üç ayrı yapımdan yazlık dizi teklifi aldım. Bir tanesi Netflix'te olacak bir proje idi. Ancak bu dijital medya tekliflerini reddettim, şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da Özlem Balcı kurallarımın arkasındayım. Senaryoları okuduğumda koyduğum şartlar kabul edilmedi ben kamera karşısında film çekiyorum diye öpüşmem ve sevişmem" ifadelerini kullandı.

"BAZI LÜZUMSUZ SAHNELERİ ONAYLAMADIM"

Seksenlerin sevilen oyuncusu çıkan haberlerin ardından bir paylaşım daha yaparak şunları söyledi:

"Günümüzde revaçta olan dijital medyanın yazlık dizi projelerinin senaryolarındaki bazı lüzumsuz sahnelerini onaylamadım ve kabul etmedim. Meslektaşlarım tarafından taşlansam da bana destek veren halkımın güzel mesajlarına minnettarım. Ben oyunculuk mesleğine başladığımdan bu yana kurallarımdan ödün vermedim. Bu tarz rol tekliflerinde çok ketum oldum ve hiç boş kalmadım. Rabbim beni koruyup kolladı. Şimdi bana çok ünlü bir oyuncu arkadaşım DM'den ‘niye oyuncusun sen köyüne dön yazmış.’ Kırılmadım sessizliğimi ve edebimi koruyacağım."

Kaynak: Haber Global

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar