Şehir Tiyatroları 8 oyunu ücretsiz sahneleyecek

Şehir Tiyatroları 8 oyunu ücretsiz sahneleyecek
İBB Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü 8 oyunla kutluyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Bu özel gün kapsamında 8 farklı oyun sahnelenecek ve tiyatro tutkunları ücretsiz olarak bu gösterileri izleme fırsatı bulacaklar.

Şehir Tiyatroları'ndan yapılan açıklamaya göre, Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde "Hamlet", Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde "Bir Halk Düşmanı", Üsküdar Musahipzade Celal Sahnesi'nde "Cadı Kazanı", Ümraniye Sahnesi'nde "Gidiş Dönüş Moskova", Gaziosmanpaşa Sahnesi'nde "Ay, Carmela!", Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde "Ben Medea Değilim", Müze Gazhane Prof. Dr. Sevda Şener Sahnesi'nde "Yatak Odası Komedisi" ve Müze Gazhane Meydan Sahne'de "Zehir" adlı oyunlar, 27 Mart'ta seyircilerle buluşacak.

Tiyatro tutkunlarının ücretsiz olarak izleyebileceği bu oyunlar için davetiyeler 20 Mart itibarıyla temin edilebilecek. İstanbul'un farklı semtlerindeki sahnelerde gerçekleştirilecek olan bu gösteriler, tiyatro sanatına olan ilgiyi artırmayı hedefliyor. Her biri farklı bir tema ve duygu yüklü olan bu oyunlar, sanatseverleri unutulmaz bir tiyatro deneyimine davet ediyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar