Sedat Peker'in iddialarında yer alan Halil Falyalı'ya silahlı saldırı

Sedat Peker'in iddialarında yer alan Halil Falyalı'ya silahlı saldırı
Girne'de otomatik silahlar konuştu. Çatalköy'de akşam saatlerinde meydana gelen silahlı çatışmada Halil Falyalı'nın aracı kurşunlandı. Araçta eşinin de olduğu öne sürüldü.

Kıbrıs Gerçek'in aktardığı bilgilere göre KKTC'nin Girne kentinde otomatik silahlarla Halil Falyalı'ya saldırı gerçekleşti. Aracında saldırıya uğrayan Falyalı'nın şoförü olay yerinde hayatını kaybetti.

YAYLIM ATEŞİNE TUTULDU

Bir otelden evine gitmek için yola çıkan Halil Falyalı'nın içinde bulunduğu araç, evine çok yakın bir noktada pusu kuran kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce otomatik silahlarla yaylım ateşine tutuldu. 

KURTARILAMADI

Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, Falyalı hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Saldırı sırasında Falyalı’nın eşi ve çocuğun başka araçta olduğu ve saldırıdan yara almadan kurtulduğu aktarıldı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Müfit C. Yenen de ateşli silah yaralanması nedeniyle Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne getirilen Halil Falyalı ile ilgili açıklama yaptı.

Prof. Dr. Yenen, “KKTC saatine göre 19.45 itibarıyla vücudunun pek çok noktasında ateşli silah yaralanması ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'ne getirilen Halil Falyalı, hastanemizin; kardiyoloji, acil tıp, anestezi, kalp ve damar cerrahisi, genel cerrahi ve beyin cerrahisi uzmanlarından oluşan ekibi tarafından gerçekleştirilen bütün müdahalelere karşın hayatını kaybetmiştir” dedi.

POLİSTEN AÇIKLAMA

KKTC Polis Basın Subaylığı'ndan yapılan açıklamada, Çatalköy’de 20 Temmuz Caddesi üzerinde bugün saat 19.00 sıralarında, Halil Falyalı’nın içinde bulunduğu araca kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından açılan ateş sonucu, aracın şoförü Murat Demirtaş olay yerinde yaşamını yitirirken, olayda ağır yaralanan Halil Falyalı ise ambulans ile kaldırıldığı Yakın Doğu Hastanesi'nde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdiği aktarıldı.

SALDIRGANLARIN MOBESE GÖRÜNTÜSÜ PAYLAŞILDI

Gazeteci Erk Acarer, sosyal medya hesabından, saldırganların mobese görüntüsünü paylaştı.

acarer-ic.png

Acarer paylaşımına, "Halil Falyalı’ya saldıranların, MOBESE’den emniyete giren fotoğrafları. Kesin bilgidir… Ayrıntılara devam edeceğim" notunu düştü.

Acarer ayrıca hesabından Falyalı'nın saldırı sonrası yoğun bakıma kaldırıldığı ve daha sonra hayatını kaybettiği hastanenin fotoğrafını da paylaştı...

falyali-ic-2.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar