Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu tutuklandı mı? Sedat Cezayirlioğlu neden gözaltına alındı?

Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu tutuklandı mı? Sedat Cezayirlioğlu neden gözaltına alındı?
Erzincan'ın İliç ilçesinde bulunan altın madeninde meydana gelen toprak kayması nedeniyle 9 işçi göçük altında kaldı. Bu olayın ardından bölgeye sürekli olarak dikkat çeken Sedat Cezayirlioğlu insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Peki Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu tutuklandı mı? Sedat Cezayirlioğlu neden gözaltına alındı?

Sedat Cezayirlioğlu kimdir?

Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat saat 14.28 sularında meydana gelen altın madenindeki toprak kaymasının ardından 9 işçi göçük altında kaldı. İliç savunucusu olarak bilinen Sedat Cezayirlioğlu olayın ardından gündem oldu. Zafer Partisi İlçe Başkanı olan Sedat Cezayirlioğlu'nun göz altına alındığı gündem oldu. Peki Sedat Cezayirlioğlu kimdir? Sedat Cezayirlioğlu tutuklandı mı? Sedat Cezayirlioğlu neden gözaltına alındı?

SEDAT CEZAYİRLİOĞLU KİMDİR?

1967 yılında Erzincan'ın İliç ilçesinde dünyaya gelen Sedat Cezayirlioğlu, ilkokul ve ortaokul eğitimini İliç ilçesinde tamamlamıştır. Lise eğitimini ise Erzincan Merkezde almıştır. Evli ve 2 çocuk babası olan Cezayirlioğlu, 1991 yılında kamu hizmeti görevine başlamış ve tam 30 yıl boyunca devlet hizmetinde bulunmuştur.

2016 yılında İliç ilçesinde bulunan dünyanın en büyük 3. altın madeniyle ilgili görüşlerini ifade etmeye başlamıştır. Emekli olduktan sonra Zafer Partisi'ne katılarak parti bünyesinde milletvekili adayı olmuştur. Şu anda ise Zafer Partisi çevreden sorumlu Genel Başkan Başdanışmanlığı görevini sürdürmektedir.

SEDAT CEZAYİRLİOĞLU NEDEN GÖZALTINA ALINDI?

Sedat Cezayiroğlu'nun Jandarma tarafından gözaltına alındığı iddia ediliyor. Ancak neden gözaltına alındığına dair bir bilgi bulunmuyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar