Seçime 2 gün kala Evren Devrim Zelyut'tan borsa uyarısı: Sözün bittiği noktadayız

Seçime 2 gün kala Evren Devrim Zelyut'tan borsa uyarısı: Sözün bittiği noktadayız
Ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, yaklaşan seçimle beraber borsa ile ilgili dikkat çeken uyarılarda bulundu.

İREM GÜL-GÜNBOYU

Borsa ve döviz ve yatırımıyla ilgilenen vatandaşın merakla beklediği açılışı değerlendiren ünlü ekonomist Evren Devrim Zelyut, Borsa İstanbul ile ilgili önemli uyarılarda bulundu.

Zelyut'un açıklaması şöyle:

Borsa için artık şafak iki diyoruz. Yatırımcı için Türkiye'de hem ekonominin, hem politikanın, hem sosyal yapının yeniden bir hikaye yazması adına iki gün kaldı.

Tabii ki borsa da bundan etkilenecek. Günlerdir işaret ettiğimiz beş bin seviyesine yakın bir noktadayız. buranın yukarıya doğru kırılması seçim sonuçlarından sonra gündeme gelecek. Şu ana kadar böyle bir hareket olmadı. Çünkü yatırımcılar seçim sonuçlarını bekliyor.

Ancak bu dönemde bilançolar geldi ve bugün tamamlandı. Gerçekten karlı şirketler var. Gelecek vaat eden şirketler var. Biz bunu tabii kendi şirketimizi Avrasya Yatırım'ın YouTube kanalında Anadolu Aslanları Grubu'nda ilan ediyoruz. Burada bir model portföyümüz var. Yatırımcılara bu noktadan sonra tavsiyem gerçekten güvendikleri kurumların, model portföylerinde yatırım yapmalarıdır. Ki işte beş bin seviyesi kırıldıktan sonra yavaş yavaş beş bin iki yüz, beş bin dört yüz, beş bin altı yüz gibi rakamları yaz aylarında karşımıza çıkartacaktır. dolayısıyla artık sözün bittiği noktadayız. Bugün ve yarın son seanslar olacak. Ve ondan sonra da yeni bir hikaye yazılacak.

Not: Yatırım tavsiyesi değildir. Haberde anlatılanlar Evren Devrim Zelyut''un görüşleridir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar