Seçimden 3 gün sonra Sinan Oğan ile yapılan görüşmede ne konuşuldu: Mansur Yavaş, canlı yayında ilk kez açıkladı

Seçimden 3 gün sonra Sinan Oğan ile yapılan görüşmede ne konuşuldu: Mansur Yavaş, canlı yayında ilk kez açıkladı
Mansur Yavaş, Habertürk’te seçime ilişkin soruları yanıtladı. Yavaş, Cumhur İttifakı’nı desteğini açıklayan Sinan Oğan’a ilişkin ilk kez konuştu.

GÜNBOYU/ ESMA KARAYEL

Cumhurbaşkanlığı seçimine sayılı günler kala, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Habertürk'te gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

“SİNAN OĞAN İLE SEÇİMDEN 3 GÜN SONRA GÖRÜŞTÜK”

Yavaş, Sinan Oğan’a ilişkin şunları söyledi: Sayın Sinan Oğan'la tanışıyoruz. Seçim sürecinde sayın Erdoğan'a çok ağır ithamlarda bulundu. Sonuç alınır alınmaz Sinan Oğan Bey ne yapacak dendiği zaman, MHP'liler çok ağır demeçler veri. Sayın Erdoğan ve Binali Yıldırım da o anlamda demeçler verdi. Oraya gitmesinin bir sebebi olması lazım, cevabı kendisi vermelidir. Biz kendisiyle görüştük seçimden iki üç gün sonra. Ben aradım, sayın genel başkanımızı bilgilendirdim. Önce yüz yüze geldik. Sayın genel başkanımız ve ben 3 kişi bir araya geldik. Olumlu bir görüşme oldu. Kendisi 'Benimle Cumhur İttifakı'ndan görüşmek isteyenler var, onlarla da görüşeceğim' dedi. Biz 'tabii görüşün' dedik. Sonuç böyle oldu. Taraflar birbirlerini dinlediler. Kendisi 'arkadaşlarımla görüşüp kararımı bildireceğim' dedi. Sonuçta ayrıldık.

oioio.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar