Seçim çalışmasından dönen başkanın konvoyunun önüne çığ düştü

Seçim çalışmasından dönen başkanın konvoyunun önüne çığ düştü
Van'da Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve beraberindekilerin, dönüş yolunda araçlarının önüne çığ düştü.

Van'ın Çatak ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında Narlı Mahallesi'ne giden Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ve beraberindekiler, dönüş yolunda beklenmedik bir olayla karşılaştı.

İlçeye dönüşleri sırasında, Çatak-Pervari karayolunda konvoylarının önüne çığ düştü.

Başkan Şeylan'ın liderlik ettiği konvoy, Narlı Mahallesi'nden ayrıldıktan sonra ilçeye ulaşmak üzere yola çıktı. Ancak, ilçeye 10 kilometre kala yaşanan beklenmedik olayla karşılaşıldı ve konvoyun önüne çığ düştü. Neyse ki, olayın ardından herhangi bir olumsuz durum yaşanmazken, Şeylan ve beraberindekiler araçlarını güvenli bir yere bırakarak ilçeye dönüş için alternatif yöntemler aradılar.

Başkan Şeylan, olayı sosyal medya hesabından duyurarak, "Mahalle ziyaretlerimizden dönerken Çatak-Pervari karayolunda çığ düştü. Çığ tehlikesi devam ettiği için çalışma yapılmadı. Araçlarımızı bırakarak çığın üzerinden yürüyerek geçiş yapmak zorunda kaldık" ifadelerini kullandı.

Şeylan ve beraberindekiler, güvenli bir şekilde ilçeye dönüşlerini gerçekleştirirken, çığ düşmesi olayı bölgede tedirginliğe neden oldu. İlgili ekiplerin olay yerinde gerekli önlemleri aldığı bildirildi. Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan, yaşanan olay sonrası vatandaşların ve destekçilerinin endişeli mesajlarına da cevap verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar