Seçil Erzan’a parasını kaptıran Muslera’nın görüntüleri ilk kez ortaya çıktı

Seçil Erzan’a parasını kaptıran Muslera’nın görüntüleri ilk kez ortaya çıktı
Fatih terim fonu olarak bilinen ve futbol dünyasından tanınan birçok ismin dolandırıldığı fon vurgununda Muslera’nın görüntüleri ilk kez ortaya çıktı.

DenizBank’ta şube müdürü olarak görev yaptığı süreçte yüksek getirili özel fon vaadiyle birçok futbolcu ve iş insanının dolandırıldığı fon vurgununda yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Futbol camiasından Fatih Terim, Arda Turan, Emre Belözoğlu gibi isimlerin yer aldığı fon vurgununda dolandırılan isimlerden biri olan Galatasaray’ın kalecisi Fernando Muslera’nın banka şubesine girip çıktığı ve para aldığı görüntülere tv100 ulaştı.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Görüntülerde Muslera’nın boş bir çanta ile Florya şubesine geldiği ve şube personelleri tarafından karşılanarak şube müdürünün odasına girdiği ve 10 dakika boyunca odada kaldığı görüntüler yer alıyor.

Görüntülerin devamında ise Muslera hesabında bulunan parayı çekmek için bir başka banka temsilcisinin yanına elindeki çanta ile geliyor. Banka çalışanı önceden hazırladığı paraları tecrübeli file bekçiye veriyor.

İşlemi tamamladıktan sonra Muslera bankadan ayrılarak, parayı Seçil Erzan’ın şube müdürü olduğu şubeye göndertiyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar