SEC Quantstamp’ı kayıtsız ICO gerçekleştirmekle suçladı

SEC Quantstamp’ı kayıtsız ICO gerçekleştirmekle suçladı
Blockchain güvenlik firması Quantstamp, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından kayıtsız bir ilk coin teklifi (ICO) yürüttüğü gerekçesiyle suçlandı. Bu durumu çözümlemek için şirketin, yaklaşık 3,4 milyon dolar ödeme yapması bekleniyor.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), Blockchain güvenlik firması Quantstamp’ı, kayıt dışı bir ilk coin teklifi (ICO) gerçekleştirdiği için suçladı. Şirketin, suçlamaları çözümlemek amacıyla yaklaşık 3,4 milyon dolar ödeme yapması gerekiyor.

SEC, 2019’da Quantstamp’ın QSP tokenini 5.000’den fazla yatırımcıya satarak, Ehter ve stablecoin USD cinsinden toplamda yaklaşık 28,35 milyon dolar topladığını belirtti. 21 Temmuz tarihinde bir açıklama yapan kuruluş, Quantstamp’ın 2017’de Ethereum Blockchain ağında “akıllı sözleşmeler için otomatik güvenlik denetimlerini” sağlama planını ortaya koyan bir 'white paper' yayınladığını söyledi.

SEC tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Quantstamp, halka açık beyanlarında, planladığı akıllı sözleşme güvenlik denetimi ürünü için büyük bir pazar potansiyeli olduğunu belirtti ve QSP token alıcılarını, Quantstamp’ın başarısına bağlı olarak tokenlerinin değerinin artacağı beklentisiyle yönlendirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar