Savaş Cebeci kimdir? Kaan Kazgan ile kavga eden Savaş Cebeci kaç yaşında? Mesleği ne?

Savaş Cebeci kimdir? Kaan Kazgan ile kavga eden Savaş Cebeci kaç yaşında? Mesleği ne?
MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan ile ettiği kavganın ardından sosyal medyanın gündemine oturan Savaş Cebeci, kanlar içinde kaldığı görüntüler ile Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Yıllardır ABD'de yaşayan sosyal medya fenomeninin, Kazgan ile neden kavga ettiği merak edilirken, Cebeci'nin hayatı da ilgi konusu oldu.

17 Ağustos 1974 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Savaş Cebeci, ailesinin İstanbul'a göç etmesiyle birlikte hayatını uzun bir süre Türkiye'de devam ettirdi.

Marmara Üniversitesi'nde Spor Bilimleri Fakültesi'ni bitiren Cebeci, daha sonra ABD'ye taşındı ve vücut geliştirme alanında eğitmen olarak mesleğini sürdü. Spor kariyerine dövüş sporlarıyla başlayan Cebeci, 6 yıl boyunca Fransa'da kişisel antrenör olarak çalıştı.

Daha sonra Youtube'da vücut geliştirme ile alakalı içerikler çeken Cebeci, popüler olmasıyla birlikte günlük hayatına yönelik VLOG paylaşımları ile sosyal medya fenomenine dönüştü.

Kendisi gibi vücut geliştirmeci olan Cenk Hoca ve sosyal medya fenomeni Jahrein lakaplı Ahmet Sonuç ile tartışmalar yaşayarak adından söz ettiren Cebeci, son olarak MMA dövüşçüsü ve 3 kez Türkiye şampiyonu olan Kaan Kazgan ile bir polemiğe girdi.

"70 KİLO ADAM BENİ DÖVERSE 50 BİN DOLAR"

Sosyal medya hesabından çektiği bir videoda, kendisinin 130 kilograma yakın olduğunu ve 70 kilogram bir insanın kendisini dövebilme şansının olmadığını iddia etmesinin ardından Cebeci, "Varsa döverim diyen gelsin 50 bin dolarına kapışalım" şeklinde konuşmuştu.

Bu ifadelerin ardından Cebeci'ye yanıt veren Kaan Kazgan, Cebeci'yi ringe davet ederek meydan okudu. İkili arasında haftalardır süren gerginlik, bugün Tuzla'da karşı karşıya gelinmesi ile tavan yaparken, Kaan Kazgan tarafından ağır şekilde yaralanan Savaş Cebeci, kanlar içerisinde yerlerde kaldı.

Yüzlerce takipçinin izlediği şiddet olayı, birçok açıdan kayıtlara geçerken, görüntüler sosyal medyada bir numaralı gündem maddesi haline geldi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar