Savaş Cebeci ile kavga eden MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan kimdir?

Savaş Cebeci ile kavga eden MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan kimdir?
Lisanslı MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan, sosyal medya fenomeni Savaş Cebeci ile Tuzla'da ettiği kavganın ardından sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar, iki ismin neden kavga ettiğini merak ederken, Kaan Kazgan'ın profesyonel kariyeri de ilgi konusu oldu. İşte Kaan Kazgan'ın sporcu geçmişi ve hayatına dair detaylar...

Sosyal medyada vücut geliştirme üzerine çektiği videolar ile tanınan fenomen Savaş Cebeci, 130 kilogram bir insanın 70 kilogram birisinden dayak yemeyeceğini savunarak, "Dünya üzerinde hiçbir 70 kilo insan beni dövemez. İddia eden varsa 50 bin dolarına gelsin kapışalım" ifadelerini kullanmıştı.

Cebeci'nin çıkışına ilk yanıt MMA dövüşçüsü Kaan Kazgan'dan gelirken, Kazgan kendisinin Savaş Cebeci'yi serbest dövüş müsabakasında yenebileceğini savunarak, ringde dövüş yapma teklifinde bulundu. İkili arasındaki konuşma, ilerleyen günlerde atışmaya dönüşürken, taraflar sürekli birbirini kaçmakla itham ederek, kavga için buluşma teklifi yaptı. Son olarak bugün Tuzla'da halka açık bir alanda karşı karşıya gelen iki isim, onlarca takipçisinin önünde kavgaya tutuştu.

KAAN KAZGAN KİMDİR?

3 Kasım 1994 tarihinde Sakarya'da dünyaya gelen Kaan Kazgan, dövüş sporlarıyla küçük yaşta tanıştı.

İlk olarak 9 yaşında kick boksa başlayan kazgan, okul nedeniyle spor hayatına kısa bir süre arar verdi. 2011 yılından itibaren MMA dövüşü yapmaya başlayan sporcu, Türkiye'nin en önemli MMA sporcularından olan Murat Kazgan'ın kardeşidir.

kaan-1.webp

TÜRKİYE ONU SURVIVOR PROGRAMI İLE TANIMIŞTI

Kazgan, Acun Medya tarafından 2019 yılında düzenlenen Türkiye-Yunanistan formatlı Survivor yarışmasına katılarak adından söz ettirmişti.

3 KEZ TÜRKİYE ŞAMPİYONU OLDU

2 kez Muay Thai Türkiye Şampiyonluğu ve 1 kez MMA Türkiye Şampiyonluğu gibi unvanları bulunan Kaan Kazgan profesyonel olarak MMA dövüşlerine çıkmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar