Sarrafı boğazından bıçaklayarak öldürmüştü! O sanığa ceza yağdı

Sarrafı boğazından bıçaklayarak öldürmüştü! O sanığa ceza yağdı
Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde 11 Mart 2022 tarihinde bir dükkana girerek sarrafı bıçaklayarak öldürmek ve bilezik çalmaktan suçlanan sanığa ceza verildi.

Kayseri Adliyesi 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada sanık O.A. ile avukatları, müşteki yakınları ve avukatları hazır bulundu. Savcı, sanık O.A. hakkında bir dizi suçlamada bulundu ve müebbet hapis cezası talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın suçunu sabit görerek O.A.'ya müebbet hapis cezası ile bir dizi ek ceza verdi.

aw166709-05.jpg

Melikgazi ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde 11 Mart 2022 tarihinde yaşanan olayda, bir şahıs, bir sarraf dükkanına altın almak bahanesiyle girdi. Cebinden çıkardığı bıçakla sarrafı boğazından yaralayarak bir bileziği çaldı ve kaçtı.

aw166709-04.jpg

Yaralı sarraf hastaneye kaldırılırken, polis kaçan şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Yapılan incelemeler sonucunda, zanlının O.A. olduğu tespit edildi ve ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Olayda kullanılan bıçak ve çalınan bilezik de ele geçirildi. O.A. tutuklanırken, yaralı sarraf maalesef hastanede hayatını kaybetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar