Şarkılara Emek Verenler ve Anılar’ söyleşisi ilgi gördü

Şarkılara Emek Verenler ve Anılar’ söyleşisi ilgi gördü
Yalova Belediyesi'nin düzenlediği Yürüyen Köşk Kültür Sanat Sezonu kapsamındaki ‘Kent Söyleşileri’, bu hafta Ömer Faruk Öskan, Erhan Cengiz, Cem Celal Hoş ve Yücel Aslan gibi müzik dünyasının önde gelen isimlerini ağırladı.

Moderatörlüğünü Ali Çolakoğlu'nun üstlendiği etkinlikte, konuklar Yalovalılarla müzikle dolu anılarını paylaştı.

Program, ‘Şarkılara Emek Verenler ve Anılar’ başlığı altında gerçekleşti. Konuklar, Yalova'nın müzikal zenginliğine ve kültürel önemine dikkat çekerek, 19 Yalova şarkısının tescillendiğine vurgu yaptı. Müziğe olan tutkularını ve kariyerlerinin nasıl başladığını anlatan konuklar, katılımcıların merak ettiği soruları içtenlikle yanıtladı.

Özellikle koroların ve Yalova bandosunun kültürel hayatta önemine vurgu yapan konuklar, bu değerlerin yeniden canlandırılması gerektiğini belirterek Yalovalılar'dan büyük alkış aldı. Moderatör Ali Çolakoğlu'nun özel isteği üzerine Yücel Aslan, duygusal bir şarkı seslendirdi ve geceye renk kattı.

Programın sonunda, Yalova Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıduman, katılımcılara teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti. Etkinlik, müzik ve kültürün bir araya geldiği keyifli bir akşam olarak anıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar