Şarkıcı Simge Sağın adını kullanan o isimden şikayetçi oldu

Şarkıcı Simge Sağın adını kullanan o isimden şikayetçi oldu
Ünlü şarkıcı Simge Sağın adına açtığı sahte Facebook hesabıyla iş insanlarıyla cinsel içerikli yazışmalar yapan kabin memuru hakkında dava açıldı.

Simge Sağın o isimden şikayetçi oldu

Kendisini şarkıcı Simge olarak tanıtıp konuşmadığını ileri süren sanık Asil Nadir A. mahkemede, “Cinsel tercihlerimden dolayı kendimi bir kadın olarak tanıttım. Asla şarkıcı Simge’yi kastetmedim. Simge ile bir adet fotoğrafımız vardı, uzun süredir bunu profil fotoğrafı olarak kullanıyordum” şeklinde konuştu.

Şarkıcı Simge Sağın’ın avukatı Ayşegül Mermer aracılığıyla yaptığı şikayet dilekçesi ve iddianamede yer verilen bilgilere göre A. N. A.’yı hâkim karşısına çıkaran süreç şu şekilde gelişti:

Kabin memuru A. N. A., Simge Sağın kullanıyormuş gibi Facebook hesabı açtı. Şarkıcının kişisel verilerini kullanan A. N. A., sayısız kişi ile yazışarak ve WhatsApp üstünden konuşarak kendisini Simge Sağın olarak tanıttı.

Konuştuğu kişiler arasında Türkiye’nin önde gelen iş insanları da bulunan A. N. A., iş insanlarından biriyle de yazışmalarında Sağın’ın fotoğraflarını paylaşarak, yüz yüze görüşme ayarladı.

YAZIŞMALAR 

A.N.A: Bu çok mu sexy. Albüm için fazla di mi?

İş insanı: Fena oldum fazla sexy, benim gibi aseksüel biri bile fena oldu.

A.N.A: Hani çapkındın, hovardaydın 24 ayardaydın…

ŞİKAYETÇİ OLDU

Simge Sağın’ın avukatı Ayşegül Mermer şikayet dilekçesinde, zanlının müvekkiline ait fotoğraf ve kişisel bilgilerini kullanarak itibarının zedelenmesine neden olduğunu ve insanları kandırdığını söyledi.

A.N.A.’nın eylemleri ile Simge Sağın’ın özel yaşamına saldırıda bulunduğunu dilekçesinde ileri süren avukat Ayşegül Mermer, ‘verileri hukuka aykırı olarak verme yahut ele geçirme’ suçundan şikayetçi oldu.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar